Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 29 august 2023. Comisia Europeană a transmis un mesaj de solidaritate cu România, după tragedia din Crevedia

Observator de bine, 29 august 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 29.08.2023, 16:20

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 29 august 2023

1) Comisia Europeană a transmis un mesaj de solidaritate cu România, după tragedia din Crevedia. Până acum, nouă ţări membre s-au oferit să preia victimele exploziei de la staţia GPL.

2) Generalul Daniel Petrescu a fost decorat de armata germană. Distincţia Crucea de Onoare i-a fost înmânată de ambasadorul de la Bucureşti, pentru colaborarea dintre cele două ţări.

3) Un bancher de 37 de ani din Italia a devenit erou naţional, recunoscut de premierul ţării. Tânărul a reuşit în mod miraculos să prindă în braţe o fetiţă care a căzut de la etajul 5 al unui bloc din Torino.

4) Simone Biles a revenit în activitate după o pauză de doi ani şi a câştigat din nou titlul naţional. Legendara gimnastă, care s-a luptat cu probleme de sănătate mentală, plănuieşte chiar să concureze la Jocurile Olimpice din 2024.

5) Italia le pregăteşte turiştilor rute pe care vor merge cu trenuri de epocă. Vagoanele sunt de acum 100 de ani, însă au fost restaurate pentru a oferi o experienţă memorabilă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 29 august 2023. Comisia Europeană a transmis un mesaj de solidaritate cu România, după tragedia din Crevedia