Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 29 februarie 2024. Aproape o jumătate de milion de copii vor primi la școală o masă caldă

Observator de bine, 29 februarie 2024, prezentat de Ioana Scărlătescu. 

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 29.02.2024, 17:57

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 29 februarie 2024

1) Un oraş din Arad a reuşit să ajungă cu şomajul la zero, după investiţiile din ultimii ani. Acum, companiile caută sute de muncitori în judeţele învecinate pentru a acoperi necesarul din zonă.

2) Muzeul Astra din Sibiu găzduiește o atracție deosebită: casa de pe bancnota de 10 lei. Locuinţa a fost vizitată în trecut de miniştri, directori de bănci sau de un fost preşedinte al clubului Barcelona.

3) Într-o comună din Gorj, oamenii nu mai sunt chemaţi la Primărie pentru taxe, ci vine agentul fiscal la ei, oriunde s-ar afla. Metoda are un succes răsunător, iar în primele două luni aproape toţi localnicii au ajuns cu plata la zi.

4) Premieră în spitalele din regiunea Moldovei. 22 de roboți, care dezinfectează sălile de operaţii de zeci de ori mai rapid, au ajuns în dotarea unităţilor sanitare din Galaţi.

5) Aproape o jumătate de milion de copii vor primi la școală o masă caldă. Guvernul a aprobat lista celor peste 1.200 de unităţi din toată ţara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 29 februarie 2024. Aproape o jumătate de milion de copii vor primi la școală o masă caldă