Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 29 martie 2024. Facturile la gaze şi electricitate vor fi mai mici de luna viitoare. Producătorii vor fi obligaţi să scadă preţurile cu cel puţin 5%

Observator de bine, 29 martie, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 29.03.2024, 18:11

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 29 martie 2024

1) Bernadette Szocs s-a calificat în sferturile de finală ale turnelui de tenis de masă din Coreea de Sud. Românca şi-a învins adversara cu trei la zero la seturi, într-o partidă transmisă în AntenaPLAY.

2) Facturile la gaze şi electricitate vor fi mai mici de luna viitoare. Producătorii vor fi obligaţi să scadă preţurile cu cel puţin 5%.

3) O lebădă a fost salvată de la moarte pe Autostrada A1. Un şofer care a văzut-o cum aterizează printre maşini a anunţat autorităţile, iar un echipaj de la Protecţia Animalelor a reuşit să o captureze.

4) Noul terminal al Aeroportului Iaşi a fost inaugurat astăzi, cu un zbor spre Otopeni. Construcţia are trei niveluri şi şapte porţi de îmbarcare, iar investiţia se ridică la 100 de milioane de euro.

5) Un elev de 16 ani din Oltenia uimeşte lumea cu ultima sa creaţie. "Micul Einstein", aşa cum a fost botezat, a inventat o baterie radio-izotopică ce poate alimenta un cartier timp de un secol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 29 martie 2024. Facturile la gaze şi electricitate vor fi mai mici de luna viitoare. Producătorii vor fi obligaţi să scadă preţurile cu cel puţin 5%