Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 3 aprilie 2024. Din iulie, maşinile vor avea obligatoriu cutii negre, aşa cum se întâmplă la avioane

Observator de bine, 3 aprilie, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 04.04.2024, 16:25

Observator de bine, știrile zilei de 3 aprilie 2024

1) Performanţă uimitoare pentru Mihaela Cambei la Cupa Mondială de Haltere. Sportiva a cucerit două medalii de argint şi una de bronz, în cadrul competiţiei transmise în AntenaPLAY.

2) Patrocle, câinele căutat de sute de bucureşteni, este la un pas de a fi găsit. Micuţul patruped a fost zărit într-o zonă din Capitală, iar stăpâna a plecat pentru a-l recupera.

3) Cardurile pentru alimente destinate persoanelor vulnerabile vor fi încărcate cu un nou ajutor în valoare de 250 lei. Două milioane şi jumătate de români vor primi banii între 15 şi 25 aprilie.

4) Din iulie, maşinile vor avea obligatoriu cutii negre, aşa cum se întâmplă la avioane. Dispozitivele vor înregistra date vitale pentru anchetarea accidentelor şi pentru a face şoselele mai sigure.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 3 aprilie 2024. Din iulie, maşinile vor avea obligatoriu cutii negre, aşa cum se întâmplă la avioane