Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 3 ianuarie 2023. Copil salvat ca prin minune de un medic care se afla din întâmplare într-un mall din Constanţa

Observator de bine, 3 ianuarie 2023, prezentat de Oana Ormenișan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 05.01.2023, 13:12

Oana Ormenişan

Observator de bine, știrile zilei de 3 ianuarie 2023

1) Copil salvat ca prin minune de un medic care se afla din întâmplare într-un mall din Constanţa. Deşi mai mulţi oameni s-au împotrivit, doctorul a reuşit să intervină. Copilaşul se înecase cu mâncare.

2) România a urcat în topul fericirii. Un clasament întocmit recent ne plasează pe locul 28 din 146, peste maghiari, spanioli ori italieni, dar departe de campionii finlandezi.

3) Există şi oameni care n-au liber niciodată. Şi fac minuni! Voluntarii Crucea Alb Galbenă le-au făcut o surpriză celor împovăraţi de singurătate.

4) Un antreprenor din Scoţia s-a gândit să dea înapoi din ce i-a oferit lui anul 2022. Aşa că timp de o lună i-a anunţat pe locuitorii din Edinburg că va da pizza gratis.

5) Şi doi americani fac reclamă României după ce au luat hotărârea de a se muta în ţara noastră. Aici, de ziua ta trebuie să le faci cinste prietenilor - e una dintre constatările lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 3 ianuarie 2023. Copil salvat ca prin minune de un medic care se afla din întâmplare într-un mall din Constanţa