Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 3 septembrie 2024. Filmul românesc „Anul Nou care n-a fost” a stârnit ovaţii la Festivalul de la Veneția

Observator de bine, 3 septembrie, prezentat de Oana Ormenişan.

de Oana Ormenişan

la 03.09.2024 , 17:42

Observator de bine, știrile zilei de 3 septembrie 2024

1) Filmul românesc „Anul Nou care n-a fost” a stârnit ovaţii la Festivalul de la Veneția. Spectatorii au aplaudat minute în şir, iar unii mai emoţionanţi au început chiar să plângă.

2) Unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din România a fost finalizat. Transapuseana, care străbate crestele munţilor Trascău, ar putea fi deschis circulaţiei la finalul lunii.

Vezi și

3) Un bărbat din Statele Unite i-a donat fiului toţi banii câştigaţi la LOTO. Americanul spune că i-a dat fiului un milion de dolari ca dar de nuntă, pentru a-şi putea cumpăra o locuinţă.

4) Record mai puţin obişnuit stabilit de o sportivă paralimpică din Marea Britanie. Jodie a devenit prima persoană însărcinată care reuşeşte să câştige o medalie.

5) Cea mai valoroasă colecţie de monede din lume este scoasă la licitaţie. Comoara a aparţinut unui danez, care în 1923 a lăsat prin testament să rămână în proprietatea statului timp de 100 de ani.

Oana Ormenişan Like

Sunt o persoană ambițioasă și pasionată de munca mea. Am știut de mic copil că o să lucrez în televiziune, până când, după 8 ani petrecuți în Marea Britanie, acest domeniu m-a “chemat” spre el.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 3 septembrie 2024. Filmul românesc „Anul Nou care n-a fost” a stârnit ovaţii la Festivalul de la Veneția