Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 30 iulie 2024. David Popovici a scris istorie pentru România şi a devenit primul înotător care ia aurul olimpic

Observator de bine, 30 iulie, prezentat de Ioana Scărlătescu.

de Ioana Scărlătescu

la 30.07.2024 , 16:01

Observator de bine, știrile zilei de 30 iulie 2024

1) David Popovici a scris istorie pentru România şi a devenit primul înotător care ia aurul olimpic. "Dacă am reuşit eu, un băiat normal, poate oricine", a spus tânărul campion.

2) Astăzi, David începe cursa şi pentru aurul olimpic la proba de 100 metri liber. Semifinalele vor avea loc de la 21:30, iar marea finală este programată miercuri, de la ora 23.

Vezi și

3) A patra zi a Jocurilor Olimpice a început cu un succes pentru Team România. Canotorul Mihai Chiruță a obținut calificarea în proba de simplu vâsle masculin pe distanța de 2.000 de metri.

4) Bernadette Szocs s-a calificat şi ea în optimile probei de tenis de masă după ce a trecut de adversara din Ucraina cu 4-1 la seturi.

5) Şi România a câştigat alte trei medalii de argint şi una de bronz la Olimpiada Internaţională de Chimie desfăşurată în Arabia Saudită.

Ioana Scărlătescu Like

Jumătate din viața mea de până acum am petrecut-o în televiziune. La prima încheiere de contract am fost însoțită de mama, care a fost nevoită să semneze în locul meu.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 30 iulie 2024. David Popovici a scris istorie pentru România şi a devenit primul înotător care ia aurul olimpic