Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 4 aprilie 2024. Primul bărbat care a primit un rinichi modificat genetic de la un porc se simte bine şi a fost externat

Observator de bine, 4 aprilie, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 04.04.2024, 17:06

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 4 aprilie 2024

1) Simona Halep se pregăteşte de încă un turneu major, după cel de la Miami. Sportiva a fost invitată la Madrid Open, dotat cu premii de 9 milioane de dolari.

2) Rovinieta va putea fi plătită şi după circulaţia pe drumurile publice. Astfel, şoferii vor avea la dispoziţie 24 de ore şi nu vor mai fi amendaţi automat, cum se întâmplă în prezent.

3) Moment istoric în medicină. Primul bărbat care a primit un rinichi modificat genetic de la un porc se simte bine şi a fost externat.

4) Lenny Kravitz şi-a anunţat prezentat la fesvitalul Untold din acest an. Artistul este singura persoană cu patru premii Grammy consecutive la categoria "Best Male Rock Vocal Performance".

5) Irina Bara a ajuns în sferturile de finală ale turneului de la Bogota. Românca a reuşit să salveze o minge de meci în setul secund, iar apoi a revenit spectaculos şi şi-a învins adversara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 4 aprilie 2024. Primul bărbat care a primit un rinichi modificat genetic de la un porc se simte bine şi a fost externat