Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 6 decembrie 2023. În Târgu Mureş a fost amplasat un brad de 10 metri, confecţionat din fulare aduse din toate colţurile lumii

Observator de bine, 6 decembrie 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 06.12.2023 , 15:39

Observator de bine, știrile zilei de 6 decembrie 2023

1) Cel mai frumos patinoar din ţară s-a deschis ieri, la Braşov. Are 1.800 de metri pătraţi şi este situat la marginea pădurii, într-un decor de poveste.

2) Un jandarm din Dolj a câştigat două medalii de aur la Campionatul Mondial World Sport Kempo. Cosmin Alexandru Dincă are 26 de ani şi practică sporturile de contact de 15 ani.

Vezi și

3) În Târgu Mureş a fost amplasat un brad de 10 metri, confecţionat din fulare aduse din toate colţurile lumii. Organizatorii vor să îl propună pentru a intra în Cartea Recordurilor.

4) Lamborghini anunţă că va introduce săptâmâna de muncă de doar 4 zile.Uriaşa companie spune că, pe lângă programul redus, angajaţii vor beneficia şi de majorări de salarii.

5) O grădină zoologică din Venezuela a întâmpinat primii pui de leu alb născuţi în ţară. Cele trei animăluţe, doi masculi şi o femelă, au venit pe lume în contextul în care specia este pe cale de dispariţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 6 decembrie 2023. În Târgu Mureş a fost amplasat un brad de 10 metri, confecţionat din fulare aduse din toate colţurile lumii