Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 6 decembrie 2023. În Târgu Mureş a fost amplasat un brad de 10 metri, confecţionat din fulare aduse din toate colţurile lumii

Observator de bine, 6 decembrie 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 06.12.2023, 15:39

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 6 decembrie 2023

1) Cel mai frumos patinoar din ţară s-a deschis ieri, la Braşov. Are 1.800 de metri pătraţi şi este situat la marginea pădurii, într-un decor de poveste.

2) Un jandarm din Dolj a câştigat două medalii de aur la Campionatul Mondial World Sport Kempo. Cosmin Alexandru Dincă are 26 de ani şi practică sporturile de contact de 15 ani.

3) În Târgu Mureş a fost amplasat un brad de 10 metri, confecţionat din fulare aduse din toate colţurile lumii. Organizatorii vor să îl propună pentru a intra în Cartea Recordurilor.

4) Lamborghini anunţă că va introduce săptâmâna de muncă de doar 4 zile.Uriaşa companie spune că, pe lângă programul redus, angajaţii vor beneficia şi de majorări de salarii.

5) O grădină zoologică din Venezuela a întâmpinat primii pui de leu alb născuţi în ţară. Cele trei animăluţe, doi masculi şi o femelă, au venit pe lume în contextul în care specia este pe cale de dispariţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 6 decembrie 2023. În Târgu Mureş a fost amplasat un brad de 10 metri, confecţionat din fulare aduse din toate colţurile lumii