Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 6 iunie 2024. S-a dat startul lucrărilor pentru metroul din Cluj-Napoca

Observator de bine, 6 iunie, prezentat de Ioana Scărlătescu.

de Ioana Scărlătescu

la 06.06.2024 , 14:15

Observator de bine, știrile zilei de 6 iunie 2024

1) Continuă veştile bune de la Roland Garros. Elena Gabriela Ruse s-a calificat în semifinalele turneului de Grand Slam, la dublu, după ce adversarele din Rusia s-au retras înaintea meciului.

2) S-a dat startul lucrărilor pentru metroul din Cluj-Napoca. La proiectul care ar urma să fie gata în 2031 iau parte specialişti români, francezi şi turci.

Vezi și

3) Descoperire istorică pe un deal din Bihor. Un bărbat a găsit 30 de monede din bronz, cu o vechime de peste trei secole, dar și un obiect din cupru vechi de peste trei mii de ani.

4) Vis împlinit pentru Wanda Hutira, artista care şi-a spus povestea în cadrul campaniei "Ajut eu!". Tânăra, alături de mai mulţi copii din medii sociale defavorizate, a finalizat lucrarea murală de pe o clădire din Bucureşti.

5) Boeing face istorie. Noua capsulă Starliner a fost lansată cu succes din Florida spre Staţia Spaţială Internaţională, într-un prim zbor cu echipaj la bord.

Ioana Scărlătescu Like

Jumătate din viața mea de până acum am petrecut-o în televiziune. La prima încheiere de contract am fost însoțită de mama, care a fost nevoită să semneze în locul meu.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 6 iunie 2024. S-a dat startul lucrărilor pentru metroul din Cluj-Napoca