Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 6 martie 2024. Simona Halep ar putea reveni pe teren în mai puţin de două săptămâni

Observator de bine, 6 martie, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 06.03.2024, 18:22

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 6 martie 2024

1) Simona Halep ar putea reveni pe teren în mai puţin de două săptămâni. După ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv i-a redus suspendarea, sportiva poate participa la turneul de la Miami, care începe pe 19 martie.

2) Veste bună pentru crescătorii de porci din rasele Bazna şi Mangaliţa, mândria zootehniei româneşti. Statul vrea să le dubleze ajutorul la 2.000 de lei pe an.

3) Au început săpăturile la cele mai lungi tuneluri feroviare din România, în judeţul Braşov. Proiectul fără precedent ar urma să fie gata în doi ani, iar trenurile vor circula cu 160 de kilometri pe oră în zonă.

4) Bucureştiul a devenit azi capitala politică a Europei. 2.000 de delegaţi din peste 40 de ţări s-au reunit la Congresul Partidului Popular European, pentru a decide viitoarea strategie a Uniunii Europene.

5) Şoferii vor putea circula din nou pe podul Grant, de la finalul acestei luni. Sensul de mers spre strada Turda, pe care se lucrează din octombrie anul trecut, va fi redeschis după 5 luni de trafic infernal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 6 martie 2024. Simona Halep ar putea reveni pe teren în mai puţin de două săptămâni