Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 7 martie 2023. Clujeanul Vlad Pop a alergat la -50 de grade pentru copiii bolnavi de cancer

Observator de bine, 7 martie 2023, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 07.03.2023, 11:11

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 7 martie 2023

1) Clujeanul Vlad Pop a terminat celebrul maraton Arctic Ultra din Canada. Sportivul a alergat la -50 de grade Celsius pentru a ajuta copiii bolnavi de cancer să se întoarcă la şcoală.

2) O companie germană a anunţat o investiţie de un miliard de euro în România. Banii vor fi folosiţi pentru a construi o fabrică de panouri solare, care va asigura o treime din consumul european.

3) Un american care s-a mutat la noi în ţară se declară uimit de bunătatea românilor. Într-un clip viral pe TikTok, tânărul spune că s-a trezit într-un local din Alba Iulia că unul dintre clienţi a plătit şi nota lui.

4) România a câştigat în faţa Bulgariei recunoaşterea europeană a produsului ''Plăcintă Dobrogeană''. Experţii de la Bruxelles au dat decizia după discuţii care au durat aproape doi ani.

5) Cristiano Ronaldo sare în ajutorul persoanelor afectate de cutremurul din Turcia şi Siria. Fotbalistul a trimis un avion plin cu provizii pentru victimele catastrofei din urmă cu o lună.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 7 martie 2023. Clujeanul Vlad Pop a alergat la -50 de grade pentru copiii bolnavi de cancer