Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 7 martie 2024. Persoanele care donează sânge vor avea un nou beneficiu

Observator de bine, 7 martie, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 07.03.2024, 17:57

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 7 martie 2024

1) Veste mare pentru România la Congresul Partidului Popular European, organizat la Bucureşti. Austria s-a răzgândit şi a votat pentru manifestul care cere aderarea ţării noastre la Schengen.

2) Persoanele care donează sânge vor avea un nou beneficiu. Pe lângă tichetul de 240 de lei, acestea au şi reduceri la plata impozitelor pentru clădiri şi terenuri.

3) Comisia Europeană a aprobat un ajutor de trei miliarde de euro pentru România. Banii vor fi folosiţi pentru instalaţiile care produc energie eoliană şi solară fotovoltaică.

4) O sportivă de 81 de ani din Cluj a câştigat patru medalii la Campionatele Mondiale de Nataţie Masters. La competiţie au participat 2.500 de concurenţi din toată lumea, la 14 categorii de vârstă.

5) Regele Charles şi-a reluat activităţile, la o lună după ce a fost diagnosticat cu cancer. Monarhul britanic s-a întâlnit cu ambasadorii străini şi a avut o convorbire online cu premierul Canadei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 7 martie 2024. Persoanele care donează sânge vor avea un nou beneficiu