Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 7 septembrie 2023. Primul pacient român tratat în străinătate după exploziile de la Crevedia a revenit cu bine în ţară

Observator de bine, 7 septembrie 2023, prezentat de Oana Ormenisan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 07.09.2023, 14:10

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 7 septembrie 2023

1) Primul pacient român tratat în străinătate după exploziile de la Crevedia a revenit cu bine în ţară. Este vorba de un pompier de 28 de ani, care a fost internat în Austria.

2) Final fericit în cazul băieţelului de 9 ani din Satu Mare, dat dispărut de două zile. Copilul a fost găsit într-un parc din judeţ şi le-a spus autorităţilor că s-a rătăcit.

3) Mititeii româneşti au "trecut" oceanul şi au ajuns în meniul hotelului lui Donald Trump din Chicago. Americanii plătesc pentru o porţie 28 de dolari, adică aproape 130 de lei.

4) Viaţa unui italian de 23 de ani a fost salvată printr-o operație efectuată în premieră în lume. Medicii i-au reconstruit traheea și artera anonimă, iar tânărul a fost externat în numai două săptămâni.

5) Naţionala de fotbal a Franţei a decis să îşi doneze primele de la meciul cu Irlanda, din preliminariile EURO 2024. Banii vor ajunge la o fundaţie caritabilă, care asigură pachete cu alimente pentru persoanele sărmane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 7 septembrie 2023. Primul pacient român tratat în străinătate după exploziile de la Crevedia a revenit cu bine în ţară