Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 8 august 2024. Traficul pe Valea Oltului a fost redeschis complet, cu câteva zile înainte de termenul stabilit iniţial

Observator de bine, 8 august, prezentat de Oana Ormenişan.

de Oana Ormenişan

la 08.08.2024 , 17:17

Observator de bine, știrile zilei de 8 august 2024

1) Medalie de argint pentru România la haltere. Mihaela Valentina Cambei a terminat concursul pe locul al doilea, la mică distanţă de adversara din China.

2) Veşti bune pentru şoferi. Traficul pe Valea Oltului a fost redeschis complet, cu câteva zile înainte de termenul stabilit iniţial.

Vezi și

3) În curând va începe construirea unui al doilea pod peste Dunăre, între Giurgiu şi Ruse. Proiectul va fi finanţat cu fonduri europene.

4) O adolescentă din Iaşi a fost admisă la prestigioasa academie de balet din Milano. La numai 14 ani, Karina Bărăgău a fost remarcată şi de şcolile de profil din Amsterdam sau Londra.

5) Moment emoţionant la Jocurile Olimpice de la Paris. O atletă din Franţa şi-a cerut iubitul în căsătorie la scurt timp după ce luat medalia de aur, cu un timp record.

Oana Ormenişan Like

Sunt o persoană ambițioasă și pasionată de munca mea. Am știut de mic copil că o să lucrez în televiziune, până când, după 8 ani petrecuți în Marea Britanie, acest domeniu m-a “chemat” spre el.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 8 august 2024. Traficul pe Valea Oltului a fost redeschis complet, cu câteva zile înainte de termenul stabilit iniţial