Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 8 martie 2024. Undă verde pentru autostrada care va lega România de Belgrad. Şoseaua de mare viteză va avea 73 de kilometri

Observator de bine, 8 martie, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 08.03.2024, 17:03

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 8 martie 2024

1) Toate produsele româneşti ar putea avea preţuri plafonate. Guvernul ia în calcul stabilirea unui adaos comercial de cel mult 20% pentru alimentele procesate la noi în ţară.

2) Apariție impresionantă la Registrul Auto Român. Un şofer a venit cu un Cadillac din 1978, ediţie limitată, care se află într-o stare impecabilă.

3) Undă verde pentru autostrada care va lega România de Belgrad. Şoseaua de mare viteză va avea 73 de kilometri şi ar urma să fie gata în 2026.

4) Simona Halep a revenit în ţară şi spune că vrea din nou să ajungă pe locul 1 mondial. Sportiva de 32 de ani va participa la primul turneu după suspendare peste două săptămâni, la Miami.

5) Timiş este primul judeţ care vrea să interzică telefoanele mobile în şcoli. Elevii le vor preda la intrarea la cursuri şi le vor primi înapoi când pleacă acasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 8 martie 2024. Undă verde pentru autostrada care va lega România de Belgrad. Şoseaua de mare viteză va avea 73 de kilometri