Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 9 iulie 2024. Piloţii TAROM au anunţat că revin la serviciu, după greva declanşată ieri

Observator de bine, 9 iulie, prezentat de Oana Ormenişan.

de Oana Ormenişan

la 09.07.2024 , 17:41

Observator de bine, știrile zilei de 9 iulie 2024

1) De 14 ani, un liceu din România are promovabilitate de 100% la Bacalaureat. Este vorba de Colegiul Naţional Militar "Mihai Viteazul" din Alba Iulia, unde majoritatea mediilor sunt de peste 9.

2) O tânără de 20 de ani a fost salvată de la înec, după ce a căzut în Râul Someș. Un bărbat a văzut întreaga scenă şi a sărit după ea, reuşind să o ţină la suprafaţă până la sosirea pompierilor.

Vezi și

3) Criza de pe Aeroportul Otopeni a luat sfârşit. Piloţii TAROM au anunţat că revin la serviciu, după greva declanşată ieri.

4) Taxiurile zburătoare au fost autorizate pe durata Jocurilor Olimpice din Franţa. În cadrul acestui experiment, toate cursele vor fi gratuite.

5) O atletă din Ucraina a doborât un record mondial vechi de aproape 40 de ani. Sportiva de 22 de ani a câştigat aurul la săritura în înălţime, cu o performanţă de 2 metri şi 10 centimetri.

Oana Ormenişan Like

Sunt o persoană ambițioasă și pasionată de munca mea. Am știut de mic copil că o să lucrez în televiziune, până când, după 8 ani petrecuți în Marea Britanie, acest domeniu m-a “chemat” spre el.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 9 iulie 2024. Piloţii TAROM au anunţat că revin la serviciu, după greva declanşată ieri