Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 26 ianuarie 2023. Gabriela Ruse s-a calificat în semifinalele probei de dublu de la Australian Open

Observator de bine, 26 ianuarie 2023, prezentat de Oana Ormenişan. 

de Oana Ormenişan

la 27.01.2023 , 10:38

Oana Ormenişan

Observator de bine, 26 ianuarie 2023

1) Gabriela Ruse s-a calificat în semifinalele probei de dublu de la Australian Open. Pentru performanţa ei, românca de 25 de ani şi-a asigurat un premiu de 70.000 de dolari.

Articolul continuă după reclamă

2) Ajutoarele pentru plata facturilor vor ajunge mai repede la oameni. Poşta Română tipăreşte deja cele aproape 3 milioane de carduri de energie, iar într-o săptămână vor pleca spre beneficiari.

3) Dacia a început producţia de serie a modelului Jogger HYBRID 140, la Mioveni. Autonomia acestei versiuni este de peste 900 de kilometri.

4) Un proiect îndrăzneţ i-ar putea scăpa pe şoferi de veşnica aglomeraţie de pe Valea Prahovei. Staţiunile Comarnic, Azuga şi Buşteni ar urma să aibă şosele ocolitoare până la finalul anului 2024.

5) NASA testează o rachetă cu propulsie nucleară, care să îi ducă pe astronauţi mai rapid pe Marte. Noua tehnologie le-ar putea permite navelor spaţiale să călătorească în spaţiu cu o viteză record.

Oana Ormenişan Like

Sunt o persoană ambițioasă și pasionată de munca mea. Am știut de mic copil că o să lucrez în televiziune, până când, după 8 ani petrecuți în Marea Britanie, acest domeniu m-a “chemat” spre el.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 26 ianuarie 2023. Gabriela Ruse s-a calificat în semifinalele probei de dublu de la Australian Open