Antena Meniu Search
x

Becali, demersuri pentru gratiere

Avocatul lui Gigi Becali, Bogdan Vlad, a declarat ca omul de afaceri i-a cerut sa inceapa demersurile la Presedintie pentru gratiere

Bogdan Vlad a precizat ca, in urma unei discutii cu Gigi Becali, a stabilit cu clientul sau intocmirea unui memoriu de gratiere, pe care il va trimite Presedintiei. Avocatul a mai spus ca documentul va contine, in cea mai mare parte, argumente de natura personala. Vor fi invocate aspecte ce tin de viata de familie a lui Gigi Becali sau de viata profesionala a acestuia, conform Mediafax.

Documentul va fi depus la Presedintie fie la sfarsitul acestei saptamani, fie la inceputul saptamanii viitoare. Europarlamentarul a declarat luni ca nu exclude varianta de a cere gratierea presedintelui Traian Basescu: “Dar de ce sa nu? Si care e treaba? Ce, mi-e rusine? Mi-e rusine sa cer libertatea mea pentru familia mea? Care e treaba? Ce, un act crestinesc, ti-e rusine sa-l ceri? Sau ce, daca-l face, un act crestinesc, ii e rusine?".

Becali a mai spus ca va face orice pentru a fi liber: "Toate demersurile pe care le pot face - smerenie, orice - le voi face pentru ca sa fiu liber pentru familia mea. Nu-mi cad galoanele daca cer. Se poate? E legal? Se intampla sa ceri presedintelui gratierea? Eu o cer. Vrea - bine, nu vrea sa o dea - iar bine", a mai spus acesta.

Foto: Intact Images

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri politice » Becali, demersuri pentru gratiere