Antena Meniu Search
x

Deputaţii au cheltuit sume ameţitoare pentru deplasările externe în 2017

Deputaţii au cheltuit sume ameţitoare pentru deplasările externe în 2017. Doar pentru trei deplasări în SUA, Parlamentul a plătit peste 14.000 de euro.

Vezi și

Deputaţii au cheltuit sume ameţitoare pentru deplasările externe în 2017. Doar pentru trei deplasări în Statele Unite ale Americii, Parlamentul a plătit peste 14.000 de euro. S-au plimbat parlamentarii în acest an şi în Malta, Cambodgia sau Israel.

Aleşii au plecat în interes de serviciu peste hotare chiar şi în vacanţa parlamentară, în lunile iulie şi august. Ţările vizate au fost Georgia, Belarus, Luxemburg sau Kazahstan, iar costurile totale s-au ridicat la aproximativ 25.000 de euro.

Nici delegaţiile în Israel nu au lipsit în acest an. Doar o deplasare a costat peste 3.800 de euro. Malta pare să fi fost însă una dintre destinaţiile preferate în materie de "deplasări de serviciu", iar costurile au fost de 8.000 de euro.

Peste 14.200 de euro au fost plătiţi pentru trei delegaţii în America. O singura deplasare în Georgina a costat 8.000 de euro. Şi Estonia sau Canada, au fost pe lista deputaţilor, iar suma totală pentru cele două deplasări a fost de 14.800 de euro.

Pentru un singur parlamentar, o deplasare în Cambodgia a costat peste 3.200 de euro. Aleşii s-au plimbat şi în Bangladesh, aşa că o singură deplasare a fost plătită cu suma de peste 6.700 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri politice » Deputaţii au cheltuit sume ameţitoare pentru deplasările externe în 2017