Antena Meniu Search
x

Dialog halucinant în plenul Camerei Deputaților între senatorul PSD Şerban Nicolae și deputatul USR Cosette Chichirău: "Penală este mama care v-a făcut așa nesimțită" (Video)

Un dialog halucinant a avut loc azi în plenul Camerei Deputaților între senatorul PSD Şerban Nicolae și deputatul USR Cosette Chichirău, incidentul fiind filmat

Senatorul PSD Serban Nicolae, in timpul dialogului cu deputatul USR Cosette Chichirău - Foto: captura video

Un dialog halucinant a avut loc azi în plenul Camerei Deputaților între senatorul PSD Şerban Nicolae și deputatul USR Cosette Chichirău, incidentul fiind filmat.

Deputatul USR Cosette Chichirău a filmat, miercuri, din plenul Camerei, în timpul scandalului pe legile justiţiei şi a transmis live pe Facebook. La un moment dat, ea are un schimb dur de replici cu senatorul PSD Şerban Nicolae, care se afla în prima bancă în plenul Camerei Deputaţilor, ajungându-se la replici precum ”Hoţ”/”Nesimţită”; ”Am poză că sunteţi şofer”/ ”Am poză în care faceţi sex anal”.

Iată discuția purtată de cei doi:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri politice » Dialog halucinant în plenul Camerei Deputaților între senatorul PSD Şerban Nicolae și deputatul USR Cosette Chichirău: "Penală este mama care v-a făcut așa nesimțită" (Video)