Antena Meniu Search
x

Doina Gradea spune că nu ştie de existenţa vreunui protocol secret între TVR şi DNA

Doina Gradea a emis un comunicat de presă în care spune că nu ştie despre existenţa vreunui protocol secret între televiziunea română şi DNA

Doina Gradea spune că nu ştie de existenţa vreunui protocol secret între TVR şi DNA - Hepta

Directorul general TVR, Doina Gradea a emis un comunicat de presă în care spune că nu ştie despre existenţa vreunui protocol secret între televiziunea română şi DNA, după ce Liviu Dragnea a afirmat asta în conferinţa de presă de după CEx PSD.

Gradea a adăugat că un astfel de act ar fi "foarte grav pentru o instituţie media de interes public" iar cel care l-a semnat trebuie să răspundă.

"Nu am cunoştinţă despre existenţa unui asemenea protocol secret. Regimul documentelor “Secret de Serviciu” este extrem de bine reglementat potrivit dispoziţiilor legale şi la acestea nu au acces decât persoanele autorizate. Eu am obţinut relativ recent autorizaţia de acces la documente clasificate, împreună cu alte persoane din instituţie. Am studiat toate documentele din această categorie, le-am inventariat şi pot spune că nu exista un asemenea document", transmite Gradea. 

Preşedintele televiziunii publice afirmă că "pentru a elimina orice suspiciune şi posibilitate de nu respecta dispoziţiile legale privind documentele clasificate", în urmă cu câteva săptămâni a cerut în scris managementului SRTV, cu precizarea termenului, să verifice arhiva de documente a direcţiei/ departamentului pe care îl conduce fiecare pentru a identifica orice document clasificat şi pentru a-l transmite persoanei care se ocupă de acestea.

Sursă: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Doina Gradea spune că nu ştie de existenţa vreunui protocol secret între TVR şi DNA