Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Dragnea: "Componenţa Guvernului se discută in interiorul structurilor statutare. Numai un guvern tehnocrat ia oameni de pe stradă"

Liviu Dragnea a declarat că în cazul în care Viorica Dăncilă va fi desemnată pentru funcţia de premier, Guvernul va fi format în urma discuţiilor din partid

de Redactia Observator

la 16.01.2018 , 16:54

- Sursă: Hepta

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea a declarat că în cazul în care Viorica Dăncilă va fi desemnată pentru funcţia de premier, Guvernul va fi format în urma discuţiilor din partid şi că doar un Guvern tehnocrat ia oameni de pe stradă şi îi propune Parlamentului.

“Numai un Guvern tehnocrat ia oameni de pe stradă şi îi propune Parlamentului. În orice partid, componenţa Guvenului se discută in interiorul structurilor statutare. Aşa cum am avut (discuţii – n.r) pentru candidatul pentru funcţia de prim-ministru, vom avea o discuţie pentru fiecare candidat la funcţia de membru al Guvernului. I-am avertizat pe toţi colegii mei. Viorica Dancilă va avea un punct de vedere foarte important aici, dar nu poţi să vii în faţa partidului «Asta e echipa mea, dacă nu o votaţi, renunţ». Am întrebat-o ce va face în situaţia dacă va ajunge la concluzia, dacă va fi desemnată de preşedinte, că un membru al Guvernului nu poate merge mai departe. A răspuns firesc şi foarte calm că vine în faţa CExN cu argumentele care au făcut-o să se gândească la această decizie şi, dacă argumentele sunt serioase, va avea toată susţinerea în CExN”, a spus Dragnea.

Întrebat dacă ia în calcul o restructurare a Guvernului, liderul PSD a răspuns negativ, afirmând că o astfel de decizie ar crea o dezordine.

Articolul continuă după reclamă

“Din punct de vedere al structurii guvernamentale, nu există o opinie că trebuie să o modificăm, pentru că există riscul ca o lună sau două luni de zile să fie iar o oarecare dezordine în ministere până se reaşază şi ar fi un timp pe care l-am pierde nepermis”, a declarat liderul social-democraţilor.

Sursă: News.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Ştiri politice » Dragnea: "Componenţa Guvernului se discută in interiorul structurilor statutare. Numai un guvern tehnocrat ia oameni de pe stradă"