Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Vizită regală în România. Iohannis îl aşteaptă pe regele Abdullah al II-lea al Iordaniei la Bucureşti

Klaus Iohannis s-a întâlnit cu regele Abdullah al II-lea al Iordaniei, în marja Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite. Şeful statului român a reiterat invitaţia adresată regelui Iordaniei de a face o vizită în ţara noastră anul viitor, iar acesta a reconfirmat că va veni în România.

de Redactia Observator

la 25.09.2018 , 23:19

Vizita regelui Abdullah al II-lea al Iordaniei, în România Klaus Iohannis îl aşteaptă pe regele Abdullah al II-lea al Iordaniei la Bucureşti, după ce oficialul a confirmat venirea în România - Presidency.ro

Preşedintele Klaus Iohannis s-a întâlnit cu regele Abdullah al II-lea al Iordaniei, în marja Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite. Şeful statului român a reiterat invitaţia adresată regelui Iordaniei de a face o vizită în ţara noastră anul viitor, iar acesta a reconfirmat că va veni în România.

Administraţia Prezidenţiale transmite că preşedintele Klaus Iohannis a subliniat rolul deosebit pe care Iordania îl are în regiune.

"Preşedintele României şi Regele Iordaniei au apreciat caracterul excelent al relaţiilor bilaterale la nivel politic, întrevederea fiind un bun prilej pentru a discuta despre modalităţile concrete de aprofundare a relaţiilor bilaterale, cu accent pe dimensiunea economică, dorinţă manifestată de ambii înalţi oficiali. Astfel, preşedintele Klaus Iohannis a evocat potenţialul crescut de colaborare în acest domeniu. În acest sens, s-a discutat organizarea celei de-a doua ediţii a Forumului Economic româno-iordanian în 2019, la Bucureşti. De asemenea, cei doi şefi de stat au apreciat cooperarea deosebită existentă deja în domeniul medical şi al educaţiei, precum şi potenţialul de dezvoltare al acesteia. Regele Iordaniei a exprimat aprecierea sa faţă de comunitatea de români din regat, precum şi contribuţia acesteia la dezvoltarea societăţii iordaniene", a transmis luni seară Administraţia Prezidenţială.

Articolul continuă după reclamă

Cu ocazia întrevederii în marja Adunării Generale a ONU, Klaus Iohannis a reiterat invitaţia adresată Regelui Iordaniei de a face o vizită în ţara noastră anul viitor, invitaţie a cărei acceptare a fost reconfirmată de către acesta.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri politice » Vizită regală în România. Iohannis îl aşteaptă pe regele Abdullah al II-lea al Iordaniei la Bucureşti