Antena Meniu Search
x

Iohannis a semnat decretul pentru ieşirea la pensie a procurorului Augustin Lazăr

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, astăzi, decretul pentru eliberarea din funcţia de procuror a lui Augustin Lazăr, care începând cu data de 27 aprilie va ieşi la pensie.

de Redactia Observator

la 19.04.2019, 14:22

Iohannis a semnat ieşirea la pensie a procurorului Augustin Lazăr
Iohannis a semnat ieşirea la pensie a procurorului Augustin Lazăr - Hepta

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, astăzi, decretul pentru eliberarea din funcţia de procuror a lui Augustin Lazăr, care începând cu data de 27 aprilie va ieşi la pensie.

'Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat vineri, 19 aprilie, decretul privind eliberarea din funcţia de procuror a domnului Augustin Lazăr, procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, la data de 27 aprilie 2019 – pensionare', a transmis Administraţia Prezidenţială.

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a aprobat, ieri, cererea de pensionare a lui Augustin Lazăr, începând cu data de 27 aprilie.

Mandatul său de procuror general se încheie în 27 aprilie.

Augustin Lazăr a fost numit în funcţie de către preşedintele Klaus Iohannis în 28 aprilie 2016, la propunerea ministrului Justiţiei de la acea vreme, Raluca Prună.

Tot astăzi, Secţia de Procurori din cadrul Consilului Superior al Magistraturii (CSM) l-a delegat pe procurorul Bogdan Licu în funcţia de procuror general al României, pentru următoarele două luni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Iohannis a semnat decretul pentru ieşirea la pensie a procurorului Augustin Lazăr