Antena Meniu Search
x

Liviu Dragnea va afla sentinţa în dosarul Bombonica înainte de mitingul în sprijinul Guvernului Dăncilă

Înca zece zile cu emoţii pentru liderul social-democrat. Liviu Dragnea află abia pe 8 iunie sentinţa magistraţilor în dosarul Bombonica. Se va întâmpla cu o zi înaintea mitingului pe care PSD îl va organiza în sprijinul Guvernului Dăncilă.

Vezi și

Înca zece zile cu emoţii pentru liderul social-democrat. Liviu Dragnea află abia pe 8 iunie sentinţa magistraţilor în dosarul Bombonica. Se va întâmpla cu o zi înaintea mitingului pe care PSD îl va organiza în sprijinul Guvernului Dăncilă. Procurorii DNA au cerut judecătorilor o pedeapsă de 7 ani şi şase luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu.

În ultimul cuvânt, Dragnea le-a spus judecătorilor că este nevinovat, iar dosarul său este făcut pe, citez: "bârfe spuse la şpriţ". De partea cealaltă, DNA susţine că, timp de 7 ani, Dragnea a angajat la Protecţia Copilului Teleorman două funcţionare care, în realitate, lucrau la sediul organizaţiei judeţene a PSD Teleorman.

În acelaşi dosar, procurorii au cerut pentru fosta soţie a lui Dragnea, Bombonica Prodana, încetarea procesului penal pe motiv că aceasta a achitat presupusul prejudiciu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri politice » Liviu Dragnea va afla sentinţa în dosarul Bombonica înainte de mitingul în sprijinul Guvernului Dăncilă