Antena Meniu Search
x

Noi declarații ale premierului Mihai Tudose despre REMANIEREA Guvernului: "Percepția la Bruxelles este alta decât aici. De aici apare problema"

Premierul Mihai Tudose a făcut, miercuri, după o nouă întâlnire cu liderul PSD, Liviu Dragnea, noi comentarii legate de remanierea Guvernului pe care îl conduce

Mihai Tudose si Liviu Dragnea

Premierul Mihai Tudose a făcut, miercuri, după o nouă întâlnire cu liderul PSD, Liviu Dragnea, în biroul acestuia din urmă de la Camera Deputaţilor, noi comentarii legate de remanierea Guvernului pe care îl conduce.

"Avem o problemă de realitate și una de percepție. Realitatea este că există prezumția de nevinovăția, dar avem și percepția la Bruxelles, care este alta decât aici. De aici apare problema. Eu am o părere personală, pe care v-am spus, și o impunere pe care am spus-o", a declarat Tudose, la Parlament.

Referitor la ultimele critici care i s-au adus, ca urmare a anunțului că dorește să facă o remaniere a Guvernului, Tudose a răspuns: "Pe această zonă, legile justiției, trebuie să existe și o răspundere a magistraților. În ceea ce privește parte guvernmental,  nu pot să nu fiu alături de colegii mei din Guvern.Cea mai mare problemă acum este ca actul de guvernare să se desfășoare în mod normal, să ducem la capăt această guvernare".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri politice » Noi declarații ale premierului Mihai Tudose despre REMANIEREA Guvernului: "Percepția la Bruxelles este alta decât aici. De aici apare problema"