Antena Meniu Search
x

Nu se închid magazinele în weekend, anunţă Ciolacu: Vreau să închidem subiectul. Rezultă clar că nu este oportun

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. ”Au închis alţii pieţele în pandemie şi au pus orar la magazine, nu mai suntem în etapa aceea”, a arătat premierul.

de Redactia Observator

la 28.03.2024, 12:22

Nu se închid magazinele în weekend, anunţă Ciolacu. "Au închis alţii pieţele în pandemie şi au pus orar la magazine, nu mai suntem în etapa aceea"
Nu se închid magazinele în weekend, anunţă Ciolacu. "Au închis alţii pieţele în pandemie şi au pus orar la magazine, nu mai suntem în etapa aceea" - Facebook

”Vreau să închid un subiect care a provocat dezbatere publică, cel legat de programul magazinelor la sfârşit de săptămână”, a spus premierul în şedinţa Executivului.

”Din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend! Au închis alţii pieţele în pandemie şi au pus orar la magazine, nu mai suntem în etapa aceea”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Anunţul Ministrului Agriculturii despre închiderea hipermarketurilor în weekend

Nici ministrul Agriculturii Florin Barbu nu a fost de acord cu propunerea ca hipermarketurile să fie închise sâmbăta şi duminica pentru a avantaja micii retaileri. "Timpul dumneavoastră liber acela este, în weekend. În timpul săptămânii toată lumea munceşte, toată lumea are probleme", a susţinut ministrul.

Pe acelaşi subiect

"Eu nu cred că pot, ca ministru al Agriculturii, să vă oblig pe dumneavoastră când să vă faceţi cumpărăturile. Timpul dumneavoastră liber acela este, în weekend. În timpul săptămânii toată lumea munceşte, toată lumea are probleme.

Dacă am face un sondaj, nici românii n-ar fi de acord. În timpul săptămânii, foarte mulţi oameni merg la muncă, au un timp foarte scurt de a merge la cumpărături. Sâmbăta şi duminica ies cu copiii, merg la cumpărături, se recreează şi alte lucruri", a explicat ministrul Agriculturii.

Micii comercianţi au propus, la jumătatea lunii martie, ca supermarketurile să fie închise în weekend sau să aibă un program redus. Aceştia se plângeau de vânzări tot mai slabe, pe care le pun pe seama marilor lanţuri de magazine. De asemenea, clienşii aleg să îşi facă cumpărăturile în marile magazine pentru că acolo găsesc de toate într-un singur loc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri politice » Nu se închid magazinele în weekend, anunţă Ciolacu: Vreau să închidem subiectul. Rezultă clar că nu este oportun