Antena Meniu Search
x

Vor fi supermarketurile închise în weekend? Anunțul făcut de Marcel Ciolacu: "Nu sunt un mare fan"

Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, la Beclean, despre închiderea supermarketurilor în weekend, că a dat în lucru echipei dar că nu este un mare fan al acestei măsuri şi că aşteaptă expertiza specialiştilor pe acest subiect.

de Redactia Observator

la 22.03.2024, 14:31

- Shutterstock

"Am dat în lucru echipei. (..) Vă spun că nu sunt un mare fan, la modul, toată lumea să îşi facă aprovizionarea, să se închidă totul după sâmbătă, la prânz. Nu cred că pot obliga pe cineva când să îşi facă cumpărăturile, chiar dacă am ajuns vremelnic premier (..) Avem şi noi limitele noastre", a precizat premierul. "Haideţi să aşteptăm expertiza, dacă se poate face acest lucru şi dacă putem acoperi această situaţie", a mai spus el.

Propunerea micilor comercianți

Închiderea supermarketurilor la sfârșit de săptămână este o propunere care a fost făcută de către micii comercianţi, care se plâng că în weekend vânzările le scad chiar şi cu 30%-40%. Acesta este motivul pentru care au venit cu această propunere şi cer ca marile magazine, acelea care au o suprafaţă mai mare de 1000 de metri pătraţi să fie închise sâmbăta şi duminica, la fel cum se întâmplă în alte state. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri economice » Vor fi supermarketurile închise în weekend? Anunțul făcut de Marcel Ciolacu: "Nu sunt un mare fan"