Antena Meniu Search
x

Senatul dezbate astăzi proiectul pentru achiziţia primului sistem de rachete Patriot

Comisia de Apărare a Senatului dezbate luni proiectul de lege pentru achiziţia primului sistem de rachete Patriot.

Comisia de Apărare a Senatului dezbate luni proiectul de lege pentru achiziţia primului sistem de rachete Patriot. Tot astăzi urmează ca iniţiativa să fie votată în plen, pentru ca marţi să ajungă la Camer Deputaţilor, forul decizional în acest caz. 

Comisia de apărare se întruneşte la ora 11.30 pentru dezbaterea şi aprobarea raportului în cazul proiectuilui de lege pentru realizarea "Capabilităţii de apărare aeriană cu baza la sol" aferentă programului de înzestrare esenţial "Sistem de rachete sol-aer cu bătaie mare (HSAM)".

Actul normativ ar urma să ajungă luni după-amiază în plenul Senatului, pentru ca marţi să fie dezbătut de Camera Deputaţilor, după cum a declarat săptămâna trecută Liviu Dragnea.

Liderul PSD, a declarat, joi seară, la Băile Herculane, că senatorii din Comisia de Apărare s-au aflat ”la o activitate la invitaţia unui şef de instituţie importantă”, când ar fi trebuit să se ia în discuţie achiziţionarea primului sistem de rachete Patriot, dar că nu vor fi probleme în adoptarea acestuia. Proiectul va fi discutat, luni, la Comisie, tot luni în plenul Senatului, iar marţi va ajunge la Camera Deputaţilor. Întrebat dacă nu se încearcă blocarea proiectului, Dragnea a răspuns: ”Să fim serioşi!”.

Sursă: News.ro 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri politice » Senatul dezbate astăzi proiectul pentru achiziţia primului sistem de rachete Patriot