Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto Show-ul Victoria's Secret a revenit după 6 ani şi a adus în premieră pe podium fotomodele trans

Modelele Victoria's Secret s-au reîntors pe podium pentru prezentarea de modă a companiei de lenjerie intimă, după o pauză de șase ani a evenimentului odată faimos. Evenimentul de marți seară a fost prima dată când compania a găzduit o prezentare de modă completă de când directorii Victoria's Secret au anunțat anularea spectacolului în 2019.

de Redactia Observator

la 16.10.2024 , 11:01

Fanii nu au ezitat să ofere şi primele critici la adresa revenirii noului Victoria's Secret Fashion Show după o absență de șase ani - catalogându-l drept „plictisitor” și lipsit de strălucire. Evenimentul de marţi seară a marcat și prima defilare pe podiumul Victoria's Secret a modelului brazilian Valentina Sampaio, care a fost primul model transsexual care a reprezentat brandul în 2019.

Pe lângă Sampoio, modelul transsexual Alex Consani a defilat pe podium, marca de lenjerie extinzându-și eforturile de a fi mai incluzivă. A fost departe de perioada de glorie a evenimentului, când plimbările și ținutele scandaloase dominau lumea modei timp de câteva săptămâni după apariția la emisiune, relatează Daily Mail.

Alex Consani

Profimedia

Articolul continuă după reclamă

Fani dezămagiţi de noul spectacol

Pe acelaşi subiect

Cher a fost interpretul principal al serii, alături de Lisa, din trupa Blackpink, și de Tyla, vedetă în ascensiune, ceea ce a făcut ca show-ul să fie primul cu o linie muzicală exclusiv feminină. Dar a existat o reacție de respingere pe X, fostul Twitter, cu critici ale ceea ce au fost văzute ca valori de producție atenuate și eforturi „woke”. Brandul de lenjerie intimă este renumit pentru podiumurile sale senzuale pe care au defilat personaje precum Cara Delevingne și Miranda Kerr în calitate de „îngeri”. Modelele au fost văzute în trecut defilând pe podium în aripi albe cu pene de 3 metri, tanga și băşci - însă noul show a fost considerat de mulți ca o dezamăgire.

„Victoria's Secret s-a întors cu cel mai plictisitor show din toate timpurile”, a scris o persoană pe reţelele sociale în timp ce altul a scris: «Show-ul Victoria's Secret arată atât de modern și plictisitor acum, sunt dezamăgit».

O altă persoană a spus: „Victoria Secret încă nu a ascultat cererile noastre publice. Acesta nu este show-ul pe care ni l-am dorit. Părul tuturor este plat, nu există modele extrem de înalte, întreaga producție este diferită”. Alte persoane cu comentat şi de suntele false din fundal al aplauzelor şi strigătelor: „Noua prezentare de modă Victoria's Secret se simte atât de fără suflet... și de ce se joacă sunete false mulțime aplauze?"

Fotomodele consacrate au revenit pe podium

Difuzat în direct pe Amazon's Prime Video, spectacolul a avut loc la magazinul Victoria's Secret din New York, după o pauză de șase ani. Spectacolul 2024 a văzut revenirea veteranelor Victoria's Secret Alessandra Ambrosio, Tyra Banks și Adriana Lima, precum și a celor mai cunoscute din generația următoare, Taylor Hill și Barbara Palvin. Acest eveniment are loc la trei ani după rebrandingul controversat al brandului de lenjerie intimă în 2021.

Adriana Lima

Profimedia

Kate Moss

Profimedia

Tyra Banks

Profimedia

Îngerii emblematici ai Victoria's Secret au fost înlocuiți cu „ambasadori” precum vedeta de fotbal Megan Rapinoe, iar compania și-a concediat CEO-ul de lungă durată în urma scăderii vânzărilor și a unei dezvăluiri bombă care a acuzat compania de misoginie, hărțuire sexuală și intimidare.

Povestea brandului Victoria's Secret

Compania a fost fondată în 1977 de omul de afaceri american Roy Raymond, care a înființat un mic lanț de magazine de lenjerie boudoir. Cinci ani mai târziu, el a vândut firma magnatului Les Wexner pentru 1 milion de dolari - o fracțiune din valoarea sa actuală. Mai târziu, Raymond și-a luat viața sărind de pe podul Golden Gate din San Francisco. El a ales numele Victoria după Regina Victoria, crezând că sună rafinat, și a adăugat Secret pentru a se referi la ceea ce era ascuns sub haine.

În cele din urmă, sute de magazine s-au deschis de pe o coastă pe alta, însă lansarea strălucitoare a primului spectacol de modă vădit sexy al Victoria's Secret la Hotelul Plaza din New York în 1995 a fost cea care a făcut diferența. Difuzat de rețeaua TV în 185 de țări, milioane de oameni au urmărit supermodelele, printre care Naomi Campbell, Helena Christensen, Tyra Banks și Karen Mulder. 

Compania mamă a gigantului de lenjerie intimă L Brands a confirmat în noiembrie 2019 că show-ul său anual va fi anulat. Decizia a făcut parte dintr-o mișcare de „evoluție a mesajelor [companiei]”, a raportat Fortune la acea vreme. Achizițiile efectuate de femeile cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani au fost în declin timp de mai mulți ani înainte de această decizie, dar firma speră că revenirea spectacolului va ajuta la creșterea averii.

Surprizele serii

Evenimentul de aseară a debutat cu interpretarea hitului Rockstar de către Lisa, care a intrat în sală pe o motocicletă, în timp ce modelele se agitau în culise. Gigi Hadid a deschis apoi evenimentul - care a debutat inițial în 1995 - purtând aripi roz pastel și un costum roz strălucitor. Adriana Lima a pășit în ritmul melodiei Super Graphic Ultra Modern Girl a lui Chappell Roan, frumoasa braziliancă a făcut să cadă fălcile într-un body sclipitor în carouri roz și alb și aripi holografice roz. Candice Swanepoel, favorita Victoria's Secret, și-a făcut, de asemenea, mult-așteptata revenire pe podium, într-un sutien strălucitor și lenjerie tanga - cu aripi pe care scria „Victoria's Secret” cu litere cursive elegante.

Lila, fiica sosiei lui Kate Moss, în vârstă de 22 de ani, și-a făcut debutul la Victoria's Secret alături de Candice și Vittoria Ceretti, prietena model a lui Leonardo DiCaprio. Următoarea secțiune a show-ului a avut o temă sexy „rock «n» roll”, care s-a deschis cu legendarul supermodel din anii '90 Kate Moss. În vârstă de 50 de ani, aceasta a strălucit în aripi negre din pene și într-o rochie neagră transparentă din dantelă, peste un body sumar.

Lila Moss

Profimedia

Soția model a lui Adam Levine, Behati Prinsloo, în vârstă de 36 de ani - care a devenit Înger în 2009 - i-a uimit pe curioși în ținuta ei sexy complet neagră. Ea a purtat o rochie neagră cu o tăietură sexy până la coapsă, pantofi cu toc și aripi unice argintii cromate. Joan Smalls a arătat senzațional în lenjerie intimă neagră minusculă și aripi epice din pene negre. Valentina Sampaio - primul model trans de la Victoria's Secret - a defilat pe podium într-un tanga și o fustă fishnet.

Valentina Sampaio

Profimedia

Alessandra Ambrosio a adus căldura în primul ei show Victoria's Secret din ultimii șase ani în aripi aurii strălucitoare și o ținută de lenjerie neagră ultra sexy. După ce a luat o pauză de la modeling pentru a se concentra asupra luptei sale cu boala Lyme, Bella Hadid a arătat mai bine ca niciodată defilând pe podium într-o ținută spectaculoasă roșie.

Bella Hadid

Profimedia

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să păstraţi bancnote vechi în speranţa că vă veţi îmbogăţi în viitor?
Observator » Entertainment » Show-ul Victoria's Secret a revenit după 6 ani şi a adus în premieră pe podium fotomodele trans