Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Un bărbat din Reşiţa ar fi înscenat un accident pentru a încasa asigurarea RCA. Vehiculul, estimat la 30.000 de euro

Un bărbat de 63 de ani, din Reşiţa, este cercetat de poliţişti, fiind suspectat că şi-ar fi înscenat un accident şi incendiat maşina pentru a încasa contravaloarea poliţiei de asigurare RCA, autoturismul fiind estimat la circa 30.000 de euro.

de Redactia Observator

la 16.10.2024 , 13:20

- caon.ro

Astfel, poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale Caraş-Severin s-au sesizat din oficiu privind săvârşirea infracţiunii de falsificarea de instrumente oficiale, existând suspiciuni de clonare a unei autoutilitare, aflată în posesia bărbatului din Reşiţa, un autovehicul cu aceeaşi serie de şasiu fiind înmatriculat, în acelaşi timp, şi în Norvegia.

În planul său a avut un complice

"În data de 25 septembrie 2024, bărbatul de 63 de ani ar fi condus autoturismul respectiv pe DJ 581, înscenând, cu complicitatea unui alt conducător auto, în vârstă de 43 de ani, producerea unui accident rutier fără victime, în urma căruia autoturismul cu suspiciune de clonare a seriei de şasiu, estimat la peste 30.000 de euro, a fost distrus în totalitate, prin incendiere, cu scopul însuşirii contravalorii poliţei de asigurare de răspundere civilă auto", a informat miercuri Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Caraş-Severin.

Articolul continuă după reclamă

Poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale au pus în executare, marţi, trei mandate de percheziţie domiciliară la adresele a două persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de falsificarea de instrumente oficiale şi înşelăciune privind asigurările.

În urma percheziţiilor domiciliare au fost ridicate telefoane mobile şi înscrisuri de interes în cauză. În vederea documentării activităţii infracţionale s-a beneficiat de sprijinul poliţiştilor de la Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională. Cercetările se desfăşoară sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să păstraţi bancnote vechi în speranţa că vă veţi îmbogăţi în viitor?
Observator » Evenimente » Un bărbat din Reşiţa ar fi înscenat un accident pentru a încasa asigurarea RCA. Vehiculul, estimat la 30.000 de euro