Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Mărturia lui Adrian Marţian, tatăl acuzat că şi-a răpit cei trei copii. Părinţii s-au despărţit şi se judecau acum pentru custodie

Alertă naţională, după ce copiii unui afacerist din Hunedoara sunt de negăsit de mai bine de 24 de ore. Cei trei fraţi au dispărut din casa în care locuiau cu bona. Părinţii s-au despărţit şi se judecau acum pentru custodie. În urmă cu puţin timp, un mesaj al celor trei fraţi a fost făcut public de tatăl lor, însă, în continuare nu se ştie unde sunt cei mici. 

de Redactia Observator

la 15.10.2024 , 19:39

Antonio, Rania şi Raisa au dispărut, ieri, din casa lor din Sântandrei, în care locuiau doar cu bona lor. 

În ultimele 24 de ore, poliţiştii i-au căutat inclusiv cu câini de urmă. Între timp, în online a apărut un mesaj al celor trei fraţi către mama lor. Copiii par teferi, dar, în continuare, nu se ştie unde sunt. 

"Roxana, degeaba i-ai pus pe oamenii ăştia să ne ia să ne ducă la tine. Noi nu vrem la tine. Oamenii ăştia ne-au minţit că ne duc la tati, dar de fapt la tine au vrut să ne ducă", spune fetiţa cea mare.

Vezi și

Ce spune Adrian Marţian, tatăl copiilor

Pe acelaşi subiect

Tatăl copiilor, care e plecat în Spania, susţine că a primit clipul care o incriminează pe fosta soţie şi l-a trimis la Poliţie şi presei. Anchetatorii vor face lumină în acest caz încurcat: mama celor trei fraţi şi bona au fost deja audiate. 

"Nu aveau cum să plece singuri copiii mei. Asta totul este făcut de maică-sa, că ştia că iubesc foarte mult copiii şi a făcut orice ca să...", spune Adrian Marţian - tatăl copiilor.

Scandalul între părinţi mocneşte de ceva vreme. Se judecau pentru custodia copiilor, iar azi a avut loc un nou termen în dosar. Bărbatul avea interdicţie să se apropie de cei trei fraţi. Pentru a nu încălca ordinul de protecţie, s-a mutat într-o rulotă la 100 de metri de casa unde aceştia locuiesc, în grija unei bone. 

Bărbatul spune că a fost urmărit cu o dronă de fosta soţie

Bărbatul îşi acuză fosta soţie că l-a urmărit inclusiv cu o dronă pentru a vedea dacă se apropie de copii.

Deşi Tribunalul a decis ca mama să aibă grijă de copii, aceştia refuză să stea cu ea şi au rămas în grija unei bone. Cazul a ajuns în atenţia celor de la Protecţia Copilului. Ultima vizită în casa lor au făcut-o în urmă cu patru zile.

"Pe parcursul monitorizării, bona a fost identificată alături de minori, de fiecare dată. Nu pleca de lângă copii şi copiii nu se lăsau de către bonă. La ultima vizită de vineri au fost identificaţi cu o terţă persoană, nicidecum cu bona, care nu era la faţa locului", spune Geanina Ianc - Director DGASPC Hunedoara.

Pe de altă parte, tatăl e acuzat de fiul său dintr-o altă relaţie, într-un clip devenit viral, că ar vrea să ia copiii cu orice preţ. 

"Poliţiştii continuă activităţile de căutare cu privire la cei trei minori din localitatea Simeria. Şi audierea unor persoane ce au cunoştiinţe despre acest caz, dar şi vizionarea imaginilor sau analiza altor aspecte care ţin de rezolvarea acestui caz", spune Bogdan Niţu, IPJ Hunedoara.

Aproape 10.000 de copii au dispărut anul trecut îăn România: jumătate dintre ei sunt minori instituţionalizaţi.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi văzut în magazine produse cu etichete care indică un gramaj mai mic?
Observator » Evenimente » Mărturia lui Adrian Marţian, tatăl acuzat că şi-a răpit cei trei copii. Părinţii s-au despărţit şi se judecau acum pentru custodie