Antena Meniu Search
x

Video Scandal la Cannes: Modelul ucrainean Sawa Pontyjska, bruscată de o agentă de securitate

Este scandal la Cannes, la câteva zile după ce s-a tras cortina festivalului de film. Un fotomodel din Ucraina, care a fost Miss Europa anul trecut, dă în judecată organizatorii. Susţine că a fost agresată pe covorul roşu de o agentă de securitate. Femeia acuzată a fost filmată şi în timpul unei altercaţii cu Kelly Rowland. Ucraineanca pregătește şi un proces colectiv, cu alți invitaţi la festival, care au aceleaşi plângeri. 

de Redactia Observator

la 01.06.2024 , 21:08

Filmarea incidentului a fost vizionată de peste 16.000.000 de ori pe TikTok. Imaginile arată că fotomodelul ucrainean Sawa Pontyjska a fost bruscat, pe treptele de la Palais des Festivals, de o femeie agent de pază. Aceasta încearcă să o oprească să intre şi începe o luptă între cele două până când intervin alţi agenţi. Fosta Miss Europa spune că, apoi, a fost dată afară pe uşa din spate, deşi avea bilet de intrare. 

"Ne pregătim să facem o plângere. Avem nevoie de un avocat serios, care să ne ajute să îi dăm în judecată pe organizatorii Festivalului de Film de la Cannes, pentru că au permis agenţilor să folosească forța fizică împotriva oaspeților, pe covorul roșu", a declarat modelul Sawa Pontyjska.

Fotomodelul acuză organizatorii festivalului de la Cannes de agresiune fizică şi psihică

Vezi și

Susţine că incidentul i-a pătat reputația și cere 100.000 de euro despăgubiri. Ea este a patra persoană care a fost nevoită să se lupte cu femeia-agent pe covorul roşu. 

Pe acelaşi subiect

Prima a fost celebra cântăreață Kelly Rowland. Tocmai intra la premiera filmului "Marcello Mio", când femeia de la pază s-a apropiat de ea şi a atins-o pe braţ pentru a-i arăta pe unde să meargă. Kelly a fost fotografiată cum o certa.

"Am nişte limite și susţin acele limite și asta este. Au fost și alte femei care au păşit pe acel covor care nu prea semănau cu mine și ele nu au fost certate şi nimeni nu le-a împins şi nici nu li s-a spus să plece", a declarat cântăreața Kelly Rowland.

După incidentul cu Kelly Rowland, alte două femei de culoare – printre care şi actriţa dominicană Massiel Taveras și starul K-pop Im Yoon-ah – au fost tratate în acelaşi fel de acelaşi agent.

În timp ce Massiel Taveras își desfășura trena cu o reprezentare uriaşă a lui Iisus pe ea, agenta a oprit-o, i-a pus brațul în față și a început să o grăbească. Vizibil iritată, fosta Miss Republica Dominicană a fost filmată în timp ce îi reproşa comportamentul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Aţi folosit aerul condiţionat zilnic în ultima perioadă?
Observator » Evenimente » Scandal la Cannes: Modelul ucrainean Sawa Pontyjska, bruscată de o agentă de securitate