Antena Meniu Search
x

Iohannis a semnat decretele de numire în funcţie pentru miniştrii Daniel Suciu şi Răzvan Cuc, la Dezvoltare şi Transporturi

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretele pentru numirea în funcţie a lui Daniel Suciu şi Răzvan Cuc, propuşi la şefia ministerelor Dezvoltării şi Trasporturilor. Premierul Dăncilă a transmis de ieri propunerile preşedintelui Iohannis.

Suciu şi Cuc, miniştri la Dezvoltare şi Transporturi - hepta

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretele pentru numirea în funcţie a lui Daniel Suciu şi Răzvan Cuc, propuşi la şefia ministerelor Dezvoltării şi Trasporturilor.

Premierul Dăncilă a transmis de ieri propunerile preşedintelui Iohannis.

Suciu şi Cuc, miniştri la Dezvoltare şi Transporturi

"Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat joi, 21 februarie a.c., următoarele decrete: Decret pentru numirea în funcţia de membru al Guvernului a domnului Vasile-Daniel Suciu, viceprim-ministru, ministrul dezvoltarii regionale şi administraţiei publice; decret pentru numirea în funcţia de membru al Guvernului a domnului Alexandru-Răzvan Cuc, ministrul transporturilor", se arată în comunicatul de presă al Preşedinţiei.

"Am făcut aceste nominalizări pentru a pune capăt situaţiei de blocaj a activităţii Guvernului, mai ales că perioada de interimat la cele două ministere expiră. Îmi exprim speranţa că interesele României vor prima şi, în scurt timp,  Guvernul va putea să-şi desfăşoare activitatea în echipă completă", a precizat şi premierul Dăncilă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri politice » Iohannis a semnat decretele de numire în funcţie pentru miniştrii Daniel Suciu şi Răzvan Cuc, la Dezvoltare şi Transporturi