Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tudorel Toader, întâlnire faţă în faţă cu şefa DNA la CSM: 'Secţia pentru procurori ia în discuţie revocarea lui Kovesi'

Tudorel Toader, a confirmat că va participa la şedinţa Secţiei pentru procurori în care se va discuta solicitarea privind revocarea din funcţie a şefei DNA.

de Redactia Observator

la 26.02.2018 , 12:17

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a confirmat că va participa marţi la şedinţa Secţiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii în care se va discuta solicitarea privind revocarea din funcţie a procurorului şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi.

   Secţia pentru procurori a CSM a anunţat că urmează să ia marţi, la ora 14,00, în discuţie solicitarea ministrului Justiţiei privind revocarea din funcţie a şefei DNA.

   Potrivit legii, ministrul Justiţiei poate cere revocarea din funcţie a procurorului şef al DNA, Secţia pentru procurori a CSM dă un aviz consultativ, iar decizia o ia şeful statului. 

Articolul continuă după reclamă

Sursa: Agerpres

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Ştiri politice » Tudorel Toader, întâlnire faţă în faţă cu şefa DNA la CSM: 'Secţia pentru procurori ia în discuţie revocarea lui Kovesi'