Antena Meniu Search
x

Video Angajat DSP, mort de COVID după ce s-ar fi vaccinat "la chiuvetă". Cazul de imunizare fictivă, anchetat la Suceava

O nouă anchetă de vaccinare fictivă la Suceava pentru că un angajat al DSP a murit de COVID după ce s-ar fi imunizat "la chiuvetă". Bărbatul a ajuns la terapie intensivă în stare gravă, deşi, conform declaraţiilor lui, ar fi fost imunizat cu ambele doze, în vară.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 18.11.2021, 20:56

Vezi și

A ajuns la spital pe 2 noiembrie, după o săptămână în care s-a tratat acasă. Bărbatul de 58 de ani a făcut mai multe complicaţii, respectiv tromboze, care de obicei apar la pacienţii nevaccinaţi. Asta i-a făcut pe medici să suspecteze că de fapt nu era imunizat. După aproape două săptămâni de spitalizare, bărbatul a murit la secția de terapie intensivă. Aşa că a fost sesizată Direcţia de Sănătate Publică, acolo unde acesta lucra ca referent. 

Anchetă la Suceava, după moartea angajatului DSP

O anchetă internă a fost deschisă de către DSP Suceava privind o posibilă vaccinare fictivă în cazul acestui bărbat. În plus, s-a făcut şi o sesizare la Poliţie, pentru a ancheta modul în care s-au petrecut lucrurile și a se stabili dacă se confirmă sau nu vaccinarea falsă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sanatate » Angajat DSP, mort de COVID după ce s-ar fi vaccinat "la chiuvetă". Cazul de imunizare fictivă, anchetat la Suceava