Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Copil de 13 ani, confirmat cu coronavirus în România

Un copil de 13 ani a fost confirmat cu coronavirus în România. Este unul dintre cele 160 de noi cazuri anunțate sâmbătă în țara noastră.

de Redactia Observator

la 28.03.2020 , 13:25

  • Copilul a fost confirmat sâmbătă.
  • 19 copii cu vârste 0-9 ani au coronavirus în România.

Un copil de 13 ani a fost confirmat cu coronavirus în România. Este unul dintre cele 160 de noi cazuri anunțate sâmbătă în țara noastră.

Conform informațiilor transmise de Grupul de Comunicare Strategică, patru pacienți confirmați sâmbătă sunt din categoria de vârstă 10 - 19 ani. Cel mai tânăr dintre ei are 13 ani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Articolul continuă după reclamă

Conform graficului furnizat de autoritățile guvernamentale, în România sunt, până acum, 51 de pacienți cu vârste între 0 - 19 ani.

32 de pacienți sunt din categoria de vârstă 10 - 19 ani, reprezentând 2% din numărul persoanelor infectate în țara noastră. De asemenea, sunt 19 pacienți cu coronavirus din grupa de vârstă 0 – 9 ani, reprezentând 1% din totalul cazurilor. Unul dintre ei e un bebeluș cu vârstă sub un an, confirmat vineri la Suceava.

Grafic cu pacientii cu coronavirus în România, pe vârste

Potrivit bilanțului transmis sâmbătă, în România au fost confirmate 29 de decese și 1452 de cazuri de coronavirus. 139 pacienți au fost declarați vindecați până acum.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Sănătate » Copil de 13 ani, confirmat cu coronavirus în România