Sanatate

Coronavirus, 5 aprilie. 151 decese și 3864 cazuri confirmate în România

De Redactia Observator. Publicat pe 05.04.2020 la 23:15 Actualizat pe 05.04.2020 la 23:16

România a cunoscut sâmbătă o scădere a numărului deceselor față de ziua precedentă, 13, însă numărul de noi cazuri confirmate a fost de 430.

Polițist păzește orașul Țăndărei, pus în carantină de coronavirus

Bilanțul în România e de peste 3600 de cazuri de coronavirus la începutul zilei de 5 aprilie

Profimedia Images

  • 151 decese și 3864 cazuri în România.
  • Nelu Tătaru: estimare 10 mii de cazuri până la 1 iunie.

Ce știm până acum:

- 151 decese și 3864 cazuri în România

- Nelu Tătaru: estimare 10 mii de cazuri până la 1 iunie

- Trump: ”vor fi mulți morți”, următoarele 2 săptămâni critice

- discurs către națiune al Reginei Marii Britanii

Ora 23.15: Premierul Britanic Boris Johnson, confirmat cu coronavirus, a fost transportat la spital. Medicii britanici spun că e o măsură de precauție.

Ora 22.15: Un discurs al Reginei Elisabeta a II-a, înregistrat la Castelul Windsor, a fost transmis duminică seară de televiziunile din Marea Britanie. Mesajul către națiune, al cincilea de acest gen de la urcarea sa pe tron, s-a referit la pandemia de coronavirus, care a afectat și regatul.

”Împreună vom înfrunta această boală și vreau să vă reasigur că, dacă rămânem uniți și hotărâți, atunci o vom învinge”, a transmis regina Elisabeta.

ora 21.30: Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, a transmis duminică seară un mesaj pentru români pe pagina de Facebook al Familiei Regale a României.

”Transmit condoleanțe celor aflați în doliu după pierderea celor dragi, atinși de coronavirus. Doresc familiilor îndoliate să aibă puterea de a trece peste aceste momente grele. Sunt cu gândul alături de oamenii din Arad, Țăndărei, Botoșani și Deva și din alte locuri unde au apărut motive de îngrijorare sau nemulțumire. Suceava are nevoie de ajutor. Spitalele cer echipamente și medicamente. Oamenii sunt speriați și nu știu ce va aduce ziua de mâine. La Suceava este nevoie de mai mult personal medical și de o informare mai bună despre ceea ce se întâmplă. Este absolut necesar să continuăm să stăm acasă și să înțelegem gravitatea situației. Știu că e foarte dificil”, a transmis Custodele Coroanei.

Ora 20:45: Nelu Tătaru, Ministrul Sănătății: ”Suceava e un focar pierdut de sub control pe care încercăm să-l rezolvăm militar în acest moment”.

În total, sunt 1215 cazuri de coronavirus la Suceava, 248 în 24 de ore, în timp ce la nivelul României a fost de 251.

Ora 20.15: Un pacient de coronavirus internat la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași are alocați între 10 și 16 lei pe zi pentru cele trei mese.

"La Spitalul de Boli Infecţioase am găsit cu greu o firmă de catering, întrucât bucătăria spitalului este în proces de renovare de câteva luni. Ne folosim de firma de catering şi supraveghem calitatea mâncării. Medicul de gardă o verifică în fiecare zi, până acum nu au fost probleme“, a declarat managerul spitalului, Carmen Dorobăţ.

Ora 19.20: Italia a raportat 525 decese și 4316 noi cazuri de coronavirus pe ultimele 24 de ore. Este cel mai mic număr de decese înregistrat din 19 martie, transmit autoritățile din Peninsulă. Bilanțul total al epidemiei a urcat în această țară la 15.887 morți și 128.948 cazuri confirmate.

Ora 17.55- Alte 3 victime ale coronavirusului au fost anunțate în România. Bilanțul deceselor a ajuns la 151.

Deces 149 - Bărbat, 68 ani din jud. Ilfov. Persoană dializată la Clinica privată București, contact caz confirmat, internat la Spitalul Clinic de Nefrologie „Carol Davila” București. Data deces: 26.03.2020. Data confirmare: 24.03.2020. Deces raportat de Spitalul Clinic de Nefrologie „Carol Davila” la DSP Ilfov în data de 02.04.2020, de catre DSP Ilfov la CNSCBT, in 05.04.2020.

Deces 150 - Bărbat, 56 ani din jud. Suceava. Persoana cu boală renală std. final, proba recoltata la Sp. Campulung, decesul survine la SJU Suceava. Data recoltare: 27.03.2020. Data deces: 30.03.2020. Data confirmare: 04.04.2020

Deces 151 - Bărbat, 74 ani din jud. Galați. Persoana asistată in Centrul de Ingrijiri Bătrâni Galați, contact cazuri confirmate. Data recoltare: 04.04.2020. Data deces: 04.04.2020. Data confirmare: 05.04.2020.

Ora 17.50- Chestorul-șef Bogdan Despescu, Secretar de Stat în Ministerul de Interne, a transmis, pentru Observator, că în ultimele 5 zile, în mod constant, au intrat în țară în jur de 10 mii de români veniți din străinătate. Oficialul a estimat că autoritățile se așteaptă la menținerea acestui număr și în perioada următoare.

”În ultimele 5 zile, numărul de persoane care a intrat în țară a fost unul constant, în jur de 10 mii de persoane, să spunem. Ne așteptăm la menținerea acestui număr de persoane zilnic, la intrarea în țară. Suntem pregătiți. Repet, și dacă va fi un număr mai mare, persoanele în cauză vor fi direcționate către locurile de izolare sau carantinare. Nu cred că trebuie să ne facem alte iluzii, dacă venim acasă, pentru că aceasta va fi măsura, impunerea legii, respectiv izolarea sau carantinarea! Și-atunci cred că, dacă într-o altă țară au alte posibilități, cu mult mai bine este să rămână acolo decât să se întoarcă într-un centru de carantină sau într-o măsură de izolare”, a declarat Secretarul de Stat Bogdan Despescu.

Ora 17.40- Marea Britanie - Numărul cazurilor de infectare cu Covid-19 se apropie de 48.000, iar cel al deceselor, de 5.000. În Anglia, numărul total al deceselor a ajuns la 4.494, potrivit autorităţilor, cu 555 mai multe decât în ziua anterioară. Pacienţii aveau vârste cuprinse între 33 şi 103 ani.

Ora 17.23- Suedia, cu peste 400 de decese cauzate de Covid-19, plănuieşte să ia măsuri privind distanţarea socială. Danemarca şi Norvegia s-au alăturat ţărilor care au impus restricţii de mobilitate, închizând graniţele şi instituţiile de învăţământ, iar Finlanda a izolat capitala Helsinki. Suedezii, în schimb, continuă să iasă în oraş, localurile fiind deschise, să meargă la cumpărături ori în saloane de înfrumuseţare, iar copii cu vârste sub 16 ani încă merg la cursuri.

Ora 17.14- Fiorentina anunţă că Pezzella, Vlahovic şi Cutrone nu mai au coronavirus.

“ACF Fiorentina este încântat să anunţe că testele au arătat că Patrick Cutrone, German Pezzella şi Dusan Vlahovic nu mai sunt infectaţi cu Covid-19. Cu această ocazie vrem să le mulţumim medicilor, asistentelor şi spitalelor care au grijă în continuare de cei care au nevoie de îngrijiri medicale în această perioadă difiiclă pentru Italia şi pentru întreaga lume”, se arată pe site-ul grupării italiene.

Ora 17.10- Observator Update, principalele informații ale acestei ore, transmise de Francesca Simionescu, pot fi urmărite în acest video:

Ora 17.05- Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, le transmite românilor să poarte măști medicale pentru a se proteja și a-i proteja și pe alții. Șeful DSU ne recomandă, prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook, să purtăm măști medicale, "indiferent de cine ar râde de noi și cât de haios sau ciudat am arăta".

Ora 16.52- Ministerul de sănătate din Filipine a raportat duminică alte 8 decese din cauza coronavirusului şi 152 de cazuri de persoane infectate cu Covid-19. Cazurile pozitive din Filipine au ajuns la 3.246.

Ora 16.42- În faţa unei crize sanitare fără precedent românii îşi arată solidaritatea. Zeci de companii private s-au mobilizat şi au făcut donaţii importante pentru spitalele şi medicii din ţară. De curând şi un spital privat a anuntat că va trata doar cazuri de COVID-19, iar doi mari retaileri au început demersurile pentru amenajarea unui centru nou de spitalizare lângă Bucureşti.

Ora 16.35- ​Marchizul de Bath a murit din cauza coronavirusului. Potrivit casei Longleat, marchizul a murit la spitalul din Bath, în care era internat de la 28 martie.

“Cu cea mai profundă tristeţe trebuie să anunţăm că Lord Bath a murit la vârsta de 87 de ani. Alexander Thynn, al 7-lea marchiz de Bath, a încetat din viaţă sâmbătă, 4 aprilie. El a fost internat în spitalul Royal United din Bath la 28 martie, iar acolo s-a confirmat că avea coronavirus. Familia doreşte să îşi exprime aprecierea pentru echipa de asistente, doctori şi ceilalţi angajaţi care au avut grijă de Alexander cu dăruire, atât de profesionist şi cu compasiune în aceste vremuri extrem de dificile pentru toţi. Cei din familie vă cer cu politeţe o perioadă de respectare a intimităţii lor pentru a îşi plânge pierderea”, se arată într-un comunicat al casei Longleat.

Ora 16.20- Belgia - Numărul persoanelor vindecate de Covid-19 a depăşit, pentru prima dată, pe cel al bolnavilor internaţi. În ultimele 24 de ore, 1.260 de persoane au fost diagnosticate cu Covid-19, numărul total al cazurilor fiind acum de 19.691. Un număr de 164 de decese au fost raportate în ultimele 24 de ore, astfel că totalul a ajuns la 1.447.

Ora 16.00- Observator Update, principalele informații ale acestei ore, transmise de Francesca Simionescu, pot fi urmărite în acest video:

Ora 15.40- Moment istoric în Moldova, Racla cu Moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva a fost scoasă din Catedrala Mitropolitană Iași și purtată în procesiune prin mai multe localități din județul Neamț. Este a treia oară în peste 360 de ani când Sfânta este scoasă din Iași. Mai multe detalii AICI.

Ora 15.25- În Germania au fost confirmate 5.936 de infectări noi cu coronavirus în ultimele 24 de ore, cu 146 mai puține infectări decât cele raportate în cursul zilei de sâmbătă. Numărul total al infectărilor cu coronavirus a ajuns la 91.714, însă este a treia zi la rând în care se înregistrează o scădere în ceea ce privește infectările raportate pe ultimele 24 de ore.

Ora 15.10- Observator Update, principalele informații ale acestei ore, transmise de Francesca Simionescu, pot fi urmărite în acest video:

Ora 14.50- Autoritățile spaniole au raportat 674 de decese și 6.023 de infectări noi cu coronavirus pentru ultimele 24 de ore. Este cel mai mic număr de decese raportate de Spania în ultimele 10 zile și pentru prima dată după aproape două săptămâni când numărul deceselor înregistrate într-o singură zi scade sub 700. Spania a ajuns la 130.759 de infecții și 12.418 de decese provocate de coronavirus. 38.080 de pacienți cu coronavirus s-au recuperat din punct de vedere medical, însă 6.861 de pacienți sunt în continuare la terapie intensivă, în stare gravă sau critică.

Ora 14.30- Wizz Air suspendă de duminică zborurile între România şi Marea Britanie, Olanda şi Elveţia, până pe 18 aprilie inclusiv. Rutele către Belgia, Austria, Spania, Franţa şi Germania rămân suspendate până pe 30 aprilie

Ora 14.20- Autoritățile au dat publicității în cadrul bilanțului anunțat duminică, la ora 13.00, lista pe județe a cazurilor de coronavirus în România. Lista a fost întocmită de Institutul Național de Sănătate Publică și e actualizată pentru 5 aprilie 2020. Conform informațiilor transmise de INSP, Suceava e județul cu cele mai multe cazuri – 1215, dintr-un total de 3864 la nivelul întregii țări. În București sunt 552 de cazuri.

Ora 14.10- Observator Update, principalele informații ale acestei ore, transmise de Francesca Simionescu, pot fi urmărite în acest video:

Ora 13.45- Numărul deceselor din Iran de la izbucnirea noului coronavirus a ajuns la 3.603, a declarat purtătorul de cuvânt al ministerului sănătății, Kianush Jahanpur.

Ora 13.38- Reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică au anunțat, duminică, un număr mult mai mare de români din străinătate infectați cu noul coronavirus, față de ziua precedentă. Astfel, dacă sâmbătă au fost raportate 317 infectări cu coronavirus la români din străinătate, duminică numărul românilor de peste hotare găsiți cu coronavirus a crescut la 401. Avem un plus de 84 de infectări confirmate în ultimele 24 de ore, marea majoritate, 82, înregistrându-se la români din Italia. Până în prezent, 401 români din străinătate s-au infectat cu noul coronavirus: 129 în Spania, 236 în Italia, 15 în Franța, opt în Germania, patru în Marea Britanie, doi în Namibia, doi în Indonezia și câte unul în Tunisia, Irlanda, Belgia, Luxemburg și Statele Unite.

Ora 13.30- Campionatul de fotbal din Tadjikistan începe duminică, în ciuda pandemiei de coronavirus. În statul din centrul Asiei, cu o populaţie de nouă milioane de locuitori, sezonul a început practic, sâmbătă, când s-a disputat supercupa. Meciul a avut loc fără spectatori, aşa cum vor fi şi partidele din campionat. În lume se mai joacă fotbal în Belarus, Burundi şi Nicaragua.

Ora 13.10- Observator Update, principalele informații ale acestei ore, transmise de Francesca Simionescu, pot fi urmărite în acest video:

Ora 12.59- Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, la ATI, în acest moment, sunt internați 141 de pacienți. Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 15.980 de persoane. Alte 108.810 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Ora 12.51- 251 noi cazuri de coronavirus în România. Bilanţul a ajuns la 3864 de pacienţi infectaţi, între care 374 de pacienţi au fost declaraţi vindecaţi, potrivit Grupului de Comunicare Strategică.

Până astăzi, 5 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 3.864 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 374 au fost declarate vindecate și externate.

Ora 12.35- Un artist din Chile le cântă în fiecare zi părinţilor, la geam, de la izbucnirea pandemiei de coronavirus. Gonzalo Acuna, un artist stradal din Hualpen, Chile, a devenit o adevărată vedetă locală după ce a decis ca, în fiecare zi în care țara se luptă cu pandemia de coronavirus, să meargă la părinții săi și să le cânte la geam melodiile favorite. Chile a raportat până acum 4.161 de infectări și 27 de decese provocate de coronavirus, fiind una dintre cele mai afectate țări din America de Sud.

Ora 12.20- Încă 2 victime ale coronavirusului au fost anunțate în România. Bilanțul deceselor a ajuns la 148.

Deces 147- Bărbat, 82 ani din Caminul de bătrâni, jud. Galați. Data confirmării: 03.04.2020. Data internării: 03.04.2020 - BoIi Infecțioase -ATI. Data deces: 04.04.2020. Comorbidități: demență, cardiopatie ischiemica, fibrilatie atrială, insuficiență cardiacă.

Deces 148- Femeie, 70 ani din jud. Giurgiu. Internată și izolată în SUUB în 03.04.2020. Data recoltarii: 03.04.2020. Data confirmării: 04.04.2020. Data deces: 04.04.2020. Comorbidități: Insuficiență renală cronică dializată

Ora 12.10- Observator Update, principalele informații ale acestei ore, transmise de Francesca Simionescu, pot fi urmărite în acest video:

Ora 12.00- Tokyo, cea mai mare creştere a numărului de cazuri de Covid-19 înregistrate într-o zi. În regiunea capitalei cu 13,5 milioane de locuitori, au fost depistate până acum mai mult de 1.000 de cazuri. Autorităţile locale au îndemnat oamenii să rămână în case. În Japonia au fost raportate în jur de 3.000 de cazuri de infectare şi 73 de decese provocate de Covid-19. Numărul testărilor însă este unul foarte scăzut, având în vedere că ţara are o populaţie de 127 de milioane de locuitori. Până vineri, în Japonia au fost efectuate puţin peste 34.500 de teste.

Ora 11.50- Giorgio Guastamacchia, un poliţist care a făcut parte din escorta premierului italian Giuseppe Conte, a murit sâmbătă la Roma, din cauza infectării cu noul coronavirus. Potrivit ANSA, bărbatul a fost testat pozitiv în urmă cu două săptămâni.

Ora 11.40- Academia americană de film a donat 6 milioane de dolari pentru a-i sprijini pe angajaţii din industrie afectaţi de pandemie. Academia a spus că 4 milioane de dolari vor fi distribuiţi, în mod egal, între The Actors Fund şi Motion Picture & Television Fund. Alte 2 milioane de dolari vor ajunge la Academy Foundation, pentru programul de granturi.

„Având în vedere că ne confruntăm cu o pandemie, este datoria noastră să îi ajutăm pe cei din comunitatea filmului care suferă. Închiderea producţiilor, afacerilor şi a sălilor de cinema are consecinţe devastatoare”, a transmis David Rubin, preşedintele Academiei.

Ora 11.25- Trump a avertizat că următoarele două săptămâni vor fi „cele mai grele” în lupta SUA pentru a combate coronavirusul şi a spus că va trimite mii de militari în statele americane cele mai afectate, precum şi ajutoare medicale, pentru a le sprijini.

„Aceasta va fi probabil cea mai grea săptămână, între săptămâna asta şi săptămâna viitoare, şi vor fi multe morţi, din păcate, dar mult mai puţine decât dacă asta nu ar fi fost făcut, dar vor fi”, a declarat Trump, sâmbătă, la o conferinţă susţinută la Casa Albă

Ora 11.10- Observator Update, principalele informații ale acestei ore, transmise de Francesca Simionescu, pot fi urmărite în acest video:

Ora 11.00- După fetița de 12 ani care a murit în Belgia, răpusă de coronavirus, un alt copil moare din cauza infecției, devenind cea mai tânără victimă a epidemiei din Europa. Un băiat de 5 ani, infectat cu coronavirus și având afecțiuni medicale preexistente, a murit în Marea Britanie. Micuțul este cea mai tânără victimă a epidemiei din Regat și din Europa. Ieri, a fost o zi neagră pentru Regatul Unit, care a raportat 708 decese într-o singură zi, crescând bilanțul total la 4.313.

Ora 10.45- Cântăreaţa şi actriţa Marianne Faithfull, spitalizată după ce a fost diagnosticată cu Covid-19. Managerul ei a transmis: „Marianne este tratată pentru Covid-19 într-un spital din Londra. Starea ei este stabilă şi ea răspunde la tratament. Îi urăm o completă şi rapidă recuperare”.

Ora 10.35- Două turiste, date în judecată de autorităţile de pe insula sud-coreeană Jeju, după ce au prezentat simptome de coronavirus. După ce au revenit la Seul, ambele au fost testate pozitiv la coronavirus. Autorităţile din Jeju au înaintat un proces civill şi cer daune de 132 de milioane de won (107,000 dolari). De asemenea, există două plângeri de la locuitori din Jeju, doi dintre aceştia fiind nevoiţi să stea în carantină, iar două afaceri s-au închis.

Ora 10.25- Pe ritmuri de dans, asisitentele de pe secția Pneumologie de la Spitalul Clinic "Victor Babeș" din București au postat pe Facebook un clip prin care le mulțumesc medicilor aflați în linia întâi, în lupta cu noul coronavirus. În filmare, o asistentă dansează pe melodia spaniolă "Voi rezista, voi rezista", în timp ce alte colege arată hârtii pe care sunt trecute numele tuturor celor care tratează pacienții de Covid-19 la "Victor Babeș". Mai multe detalii AICI.

Ora 10.08: Thailanda a raportat 102 infectări noi și încă trei decese provocate de coronavirus, ajungând la un total de 2.169 de infectări și 23 de decese provocate de coronavirus.

Ora 08.57: Mexic a ajuns la 1.890 de infectări și 79 de decese provocate de coronavirus, astfel că autoritățile au impus noi restricții pentru combaterea pandemiei.

Ora 08.32: China a avut 30 de infectări noi cu coronavirus în ultimele 24 de ore, cu peste 60% mai multe decât infectările noi raportate sâmbătă.

Ora 07.25: Statele Unite ale Americii au ajuns la 308.546 de infectări și 8.741 de decese provocate de coronavirus.

De reținut: România a cunoscut sâmbătă o scădere a numărului deceselor față de ziua precedentă, 13, însă numărul de noi cazuri confirmate a fost de 430. Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a estimat că ar putea fi vorba despre 10 mii de cazuri până la 1 iunie.

”Noi trebuie să ne gândim la un vârf care merge până la 10.000 de cazuri adunate de la începutul pandemiei până la 1 iunie, urmând ca, odată cu a doua jumătate a lunii mai să vedem o scădere progresivă a numărului de cazuri noi, iar cazurile vindecate să crească. În acest context, ne gândim ca după 1 iunie să mergem pănă în 12.000- 13.000 de cazuri, dar este un număr care poate fi modificat agresiv de nerespectarea anumitor condiţii”, a declarat Ministrul Sănătății.

În România intră în vigoare duminică, de la ora 23.00 și suspendările zborurilor din și spre 8 țări, între care Marea Britanie, Belgia, Olanda și Austria.

În Statele Unite, Donald Trump a avertizat că ”va fi multă moarte” și că următoarele două săptămâni vor fi critice în această țară. Regina Marii Britanii va adresa un discurs televizat către națiune, cel de-al cincilea de acest fel de când se află pe tronul țării. Discursul va fi transmis la ora locală 20.00, adică ora României 22.00.

În articolul

Coronavirus, 5 aprilie 2020. 146 decese și 3613 cazuri confirmate în România

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

urmează pe observator

Educatie • la 08:08

Recomandările INSP în cazul redeschiderii creşelor şi grădiniţelor de la 15 iunie

  • Creșele și grădinițele s-ar putea deschide de la 15 iunie.
  • Între măsurile recomandate se numără asigurarea unei suprafețe de 4,5mp/copil.
Educatie • la 07:32

Activități școlare online și de la toamnă, când elevii se vor întoarce în bănci: "Fără săli de clasă pline!"

  • De la începutul pandemiei, elevii fac cursurile online.
  • Precizări despre examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat.
Eveniment • ieri la 23:45

Observator Update, știrile zilei din 28 mai

  • Știrile zilei - 28 mai. Ești grăbit? Observatornews.ro te ajută să afli, pe scurt, cele mai importante știri ale momentului, la Observator Update.
Vezi toate știrile noi

Recomandări

recomandare pe fanatik.ro

A fost data VESTEA cea mare! ANUNT URIAS! Si Romania este VIZATA

recomandare pe fanatik.ro

Anuntul momentului despre Corina Chiriac. Vestea a picat ca un trasnet...

recomandare pe fanatik.ro

Anuntul momentului despre Nadia Comaneci. Da, e totul adevarat. Veste a venit in urma cu putin timp

recomandare pe a1.ro

Anchetă la unul dintre cele mai mari spitale din București. Motivul rușinos pentru care angajații au intrat în vizorul procurorilor

recomandare pe a1.ro

Când vom auzi ultima oară de „pandemia de coronavirus”? Ziua cu „0 cazuri noi”, anunțată de specialiști

recomandare pe spynews.ro

Îngrozitor! Un bărbat din Bihor și-a obligat fiica vitregă de 12 ani să îi nască doi copii, după ce a violat-o de mai multe ori. Mama fetiței a permis toate abuzurile

recomandare pe spynews.ro

Cutremur monden! S-au despartit?! Avem dovada

recomandare pe antenasport.ro

"Taxa Covid" pentru bătrâni. Persoanele cu vârsta de peste 65 de ani ar putea fi taxate suplimentar

recomandare pe antenasport.ro

Marius Csampar își caută soţie. Cum arată femeia ideală pentru omul care a comis 6 crime și a fost eliberat recent

recomandare pe antenaplay.ro

Vis de iubire

recomandare pe antenastars.ro

Daniela Crudu este istorie! Mihai Costea, într-o nouă relație cu o altă bombă sexy din lumea mondenă!

recomandare pe antenastars.ro

Are sau nu are coronavirus? Horia Moculescu, primele declarații după ce a fost testat: „Am avut toate simptomele specifice”

recomandare pe zutv.ro

17 artiști care au pretenții exagerate de la staff-ul lor

recomandare pe zutv.ro

Uite ce artiști au fugit din țara lor pentru o carieră de succes!

recomandare pe tvhappy.ro

10 lucruri pe care nu le vedem în filme despre Batman

recomandare pe antena3.ro

Povestea incredibilă a asistentului medical SMURD care a fost trimis să-și salveze propriul copil: „Acel te iubesc spus de puiul meu, acolo sus în aer, a însemnat cel mai mult”

recomandare pe antena3.ro

Telenovela de la Mănăstirea Jieț. Bărbatul acuzat de hărțuire: „Am avut o relație cu Elena”

recomandare pe cars.ro

Un mecanic a facut schimbul de ulei la o masina care a stat 13 ani. Cand a vazut ce iese din motor a pus mana pe o camera si a inceput sa filmeze

recomandare pe playtech.ro

Atenție, șoferi! Greșeala care îți poate aduce un dosar penal. Puțini se gândesc la asta

recomandare pe jurnalul.ro

COVID-19. Avem voie să ne scăldăm în piscină sau mare? Specialiștii americani au răspuns

recomandare pe jurnalul.ro

Obligativitatea purtării măștilor și verificarea temperaturii – afacerea secolului. Între 2 și 4,5 miliarde de euro

Anunțuri Lajumate.ro

Personal in domeniul hotelier Anglia

  • Munca in strainatate Anglia

Mobilier complet de bucatarie

  • Mobila Decoratiuni Brasov Brasov

Tablou modern in straturi din lemn natural decoratiuni

  • Mobila Decoratiuni Suceava Suceava
Vezi Anunțuri