Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un pacient de 43 de ani cu arsuri, confirmat cu coronavirus, a murit în București

Un pacient de 43 de ani care suferise arsuri și a fost confirmat cu coronavirus a murit sâmbătă în București. Bărbatul e cel mai tânăr dintre pacienții cu Covid-19 care au decedat în România.

de Redactia Observator

la 28.03.2020 , 23:20

Medic la o intervenție de caz cu coronavirus
Un bărbat de 43 de ani din Suceava e cel mai tânăr pacient cu coronavirus care a decedat - Observator
  • Bărbatul nu a fost testat la Suceava.
  • El a fost operat de 2 ori în București.

Un pacient de 43 de ani care suferise arsuri și a fost confirmat cu coronavirus a murit sâmbătă în București. Bărbatul e cel mai tânăr dintre pacienții cu Covid-19 care au decedat în România.

Conform grupului de Comunicare Strategică, bărbatul era din județul Suceava. A suferit arsuri și a fost internat la Spitalul Județean de Urgență Suceava, de unde a fost transferat în București în noaptea de 20 spre 21 martie. A fost operat de două ori la Spitalul de Chirurgie Plastică și Reparatorie din Capitală, pe 22 martie și 23 martie . El a decedat sâmbătă.

În cursul serii, autoritățile l-au prezentat pe lista celor 4 noi decese ale unor pacienți cu coronavirus.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Surse medicale spun că, la Spitalul Județean Suceava nu a fost testat pentru coronavirus. Testul a fost făcut la București  pe 23 martie, la decizia conducerii Spitalului de Arși, pentru că pacientul venea de la Spitalul din Suceava, care devenise focar de infecție cu Covid-19. Tot atunci, înaintea anunțării rezultatului, conducerea spitalului bucureștean a decis luarea măsurilor suplimentare de protecție a personalului medical și a celorlalți pacienți.

În seara de 24 martie, rezultatul testului a confirmat că pacientul de 43 de ani avea coronavirus. Au fost depistați 31 de contacți, dintre care 28 de cadre medicale care au fost plasate în izolare la domiciliu.

Trei pacienți au fost identificați drept contacți indirecți și au fost izolați, precizează aceleași surse medicale.

Conform celui mai recent bilanț, în România au fost confirmate 34 de decese și 1452 de cazuri confirmate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Sanatate » Un pacient de 43 de ani cu arsuri, confirmat cu coronavirus, a murit în București