Antena Meniu Search
x

Video Surse: Decizie de ultimă oră luată de MAI. Cadre medicale şi ambulanţe SMURD din ţară, trimise de urgenţă la Bucureşti

O şedinţă de urgenţă a CNSU este în desfăşurare la această oră, pe măsură ce situaţia din spitale se agravează pe zi ce trece. În Capitală, medicii sunt deja epuizaţi şi cu greu mai fac faţă avalanşei de pacienţi.

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 11.10.2021, 16:49

Vezi și

Medici şi ambulanţe SMURD din ţară, trimise în Bucureşti

În aceste condiţii, potrivit unor surse, la Ministerul Afacerilor Interne s-ar fi luat, astăzi, decizia ca medicii din alte judeţe să fie detaşaţi în unităţile medicale din Bucureşti. Tot aici vor fi trimise şi mai multe Ambulanţe SMURD din ţară. Numărul cazurilor de COVID creşte aşadar alarmant, iar astăzi a intrat în carantină şi prima reşedinţă de judeţ. Este vorba municipiul Drobeta-Turnu Severin.

Vorbim de acele restricţii pe care cu toţii am fost nevoiţi să le respectăm în timpul stării de urgenţă şi care intră în vigoare din această seară, de la ora 20:00. Restricţiile nu-i ocolesc nici măcar pe cei vaccinaţi. În primul rând va fi interzisă circulaţia în afara locuinţelor, cu excepţia acelor situaţii bine întemeiate. Se închid şcolile, iar cursurile se fac online.

Se închid şi restaurantele şi cafenelele, iar activitatea agenţilor economici va fi restricţionată începând cu ora 18:00. Sunt măsuri dure, însă necesare spun autorităţile din Drobeta Turnu Severin în condiţiile în care rata infectării a depăşit 10 la mie, iar spitalele sunt arhipline.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sanatate » Surse: Decizie de ultimă oră luată de MAI. Cadre medicale şi ambulanţe SMURD din ţară, trimise de urgenţă la Bucureşti