Antena Meniu Search
x

La 169 de ani de la naşterea marelui poet Mihai Eminescu, la Cercul Militar, opera sa a prins din nou viaţă

Actori de la Teatru Naţional, Teatrul Excelsior şi teatrul Coquette au pus în scenă un spectacol omagial dedicat luceafărului poeziei româneşti. Scenariul a urmărit povestea vieţii lui Eminescu prin versurile sale.

Vezi și

Actori de la Teatru Naţional, Teatrul Excelsior şi teatrul Coquette au pus în scenă un spectacol omagial dedicat luceafărului poeziei româneşti. Scenariul a urmărit povestea vieţii lui Eminescu prin versurile sale. Printre spectatori s-au numărat personalităţi de seamă: academicieni, oameni de cultură dar şi mari actori şi artişti români. Spectacolul a fost organizat de Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în parteneriat cu Primăria Capitalei.

Poezia de geniu a lui Mihai Eminescu a fost pusă în scenă în spectacolul omagial Eminescu, ziditorul limbii române. Pentru o seară, oameni de cultură, reprezentanţi ai mediului academic, actori şi artişti români s-au unit într-un singur gând.

Actori de la Teatrul Naţional, teatrul Excelsior şi Teatrul Coquette au dat viaţă celor mai puternice emoţii pe care Eminescu le-a pus în fiecare vers al operei sale.

Spectacolul dedicat marelui poet Mihai Eminescu a fost organizat de fundaţia dan voiculescu în parteneriat cu primaria capitalei, prin centrul de seniori al municipiului Bucureşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » La 169 de ani de la naşterea marelui poet Mihai Eminescu, la Cercul Militar, opera sa a prins din nou viaţă