Antena Meniu Search
x

Un şofer de ambulanţă din Braşov s-a urcat băut la volan şi a ajuns cu maşina în şanţ. În autospecială era şi un pacient

Şi mai grav este că bărbatul preluase un pacient. În drum spre spital, a intrat cu autospeciala într-un parapete şi s-a răsturnat pe marginea drumului. Asistenta care îl însoțea si bolnavul de pe targă s-au ales cu răni grave la cap si sunt internati în spital.

Vezi și

Şi mai grav este că bărbatul preluase un pacient. În drum spre spital, a intrat cu autospeciala într-un parapete şi s-a răsturnat pe marginea drumului. Asistenta care îl însoțea si bolnavul de pe targă s-au ales cu răni grave la cap si sunt internati în spital. Soferul, în schimb, şi-a petrecut noaptea în arest. Riscă să-si piardă slujba, dar şi să ajungă la închisoare. 

Șoferul a intrat în tură aseară, la ora 19.00. La scurt timp a plecat într-un sat de lângă Făgăraş să preia un bărbat care acuza dureri în zona pieptului. Urma să-l ducă la spital, în oraş. Ameţit însă de alcool, a pierdut controlul volanului, iar ambulanţa s-a lovit de un parapete. Maşina s-a rostogolit pe marginea drumului, iar asistenta și pacientul au suferit răni grave. 

Cum la spitalul, în Făgăraş, nu există neurochirurg, cei doi răniţi, loviţi puternic la cap, au fost duşi la Braşov pentru investigaţii medicale. Iar şoferul a ajuns tot acolo, însă pentru a-i fi recoltate probe biologice. Bărbatul lucrează de 25 de ani pe ambulanţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Un şofer de ambulanţă din Braşov s-a urcat băut la volan şi a ajuns cu maşina în şanţ. În autospecială era şi un pacient