Antena Meniu Search
x

Accident spectaculos in Maramures: Doi tineri au fost raniti

Patru tineri din judetul Maramures au terminat distractia dintr-un club, la spital. Soferul a pierdut controlul volanului pe Drumul National 1C, chiar in apropierea unei biserici, si masina s-a izbit violent de un stalp de beton.

Vezi și

Soferul si pasagerul de pe scaunul din dreapta au ramas blocati intre fiare si a fost nevoie de ajutorul echipajelor de la descarcerare.

Pompierii au dus o lupta contracronometru ca sa-i elibereze pe cei doi tineri dintre fiarele masinii. Impactul a fost atat de puternic, incat caroseria s-a incolacit in jurul stalpului de beton. Tinerii au fost predati, apoi, medicilor, care i-au transportat in cel mai scurt timp la spital.

Un alt tanar, aflat pe bancheta din spate a autoturismului, a iesit din masina ajutat de medici. Acuza dureri cumplite si avea mai multe pete de sange pe maini si in jurul fetei. Colegul lui a avut mai mult noroc si scapat doar cu cateva zgarieturi. A fost constient cat sa anunte nenorocirea. In rest, spune ca nu-si mai aminteste nimic. Cei patru tineri au ajuns la Spitalul Judetean din Baia Mare.

Accidentul a avut loc pe Drumul National 1C, in apropierea bisericii ortodoxe din Somcuta Mare. Cei patru tineri veneau din judetul Salaj, acolo unde petercusera impreuna intr-un club, si se indreptau spre Baia Mare. La un moment dat, soferul a pierdut controlul volanului si s-a izbit cu putere de un stalp de beton.

Politisii trebuie sa afle acum din ce cauza s-a produs accidentul. Este posibil ca soferul sa fi adormit la volan, dar nu exclud nici varianta ca tanarul sa fi consumat bauturi alcoolice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Accident spectaculos in Maramures: Doi tineri au fost raniti