Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident cu TAB-ul Armatei, la Galaţi. Vehiculul militar a rămas suspendat pe parapete (Video)

Un accident neobişnuit a avut loc la Galaţi, unde un TAB, un vehicul militar, a părăsit carosabilul şi a rămas suspendat pe un parapete metalic.

de Cristian Ionescu

la 27.09.2019 , 15:20

Un accident neobişnuit a avut loc la Galaţi, unde un TAB, un vehicul militar, a părăsit carosabilul şi a rămas suspendat pe un parapete metalic.

Din primele informaţii nu există răniţi, iar vehiculul militar ar fi rămas fără frâne, acesta fiind şi motivul pentru care şoferul ar fi pierdut controlul TAB-ului.

Accident cu TAB-ul Armatei, după un exerciţiu, la Galaţi

Vezi și

"Dispeceratul ISU-SAJ a fost anunțat despre un accident rutier constând într-un TAB rasturnat si 3 victime constiente in localitatea Slobozia Conachi. S-a deplasat masina medicului UPU-SMURD, un echipaj SMURD de la Detasamentul de Pompieri Galati si o autospeciala de la Garda de Intervenție Pechea. În urma evaluării echipajului medical, s-a constat ca unul din militarii aflați în vehiculul militar, a suferit un traumatism cranio-cerebral. Victima a fost preluata de către ambulanța SMURD, ceilalți doi membri al echipajului din TAB refuzând examinarea", informează autorităţile.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Accident cu TAB-ul Armatei, la Galaţi. Vehiculul militar a rămas suspendat pe parapete (Video)