Antena Meniu Search
x

Accidente feroviare, in lant

Un barbat si-a pierdut viata cand masina pe care o conducea a fost lovita de un tren. Tragedia a avut loc la Roman, iar in Dambovita o garnitura Sageata Albastra a intrat intr-un camion, ranind doua persoane

Un accident feroviar, in urma caruia o persoana a decedat, s-a produs luni dimineata in jurul orei 10:30 in localitatea Secuienii Noi langa municipiul Roman.

Potrivit Biroului de presa al Politiei Neamt, soferul unui autoturism a fortat trecerea la nivel cu calea ferata desi semnalele acustice si luminoase interziceau acest lucru si anuntau trecerea unui tren. Autoturismul a fost lovit in plin de tren, iar conducatorul auto a murit pe loc. La fata locului se afla mai multe echipaje de politie. Traficul feroviar a fost blocat pe linia pe care s-a produs accidentul.

In urma cu doua luni un alt accident feroviar s-a produs in aceeasi zona dupa ce un TIR a ramas blocat pe sinele de cale ferata. In acel accident au fost raniti trei pasageri ai trenului, iar soferul TIR-ului a reusit sa iasa din autovehicul inainte de coliziune.

Un alt accident s-a petrecut la trecerea la nivelul de cale ferata din localitatea Vacaresti. Soferul unei camionete, incarcata cu lemne, nu a respectat semnificatia indicatorului rutier. Nu s-a asigurat inainte de a trece calea ferata, iar camionul a fost lovit in plin de Sageata Albastra care circula pe ruta Targoviste- Bucuresti. Cei doi ocupanti ai camionetei au fost trasportati de urgent cu ambulantele la Spitalul de Urgenta Targoviste, informeaza Antena3. A fost nevoie de pompierii de la descarcerea pentru eliberarea acestora. Calatorii au fost preluati de o alta Sageata Albastra si dusi la destinatie.

Foto: Intact Images

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Accidente feroviare, in lant