Antena Meniu Search
x

Agenţii imobilari apelează la noi trucuri pentru a vinde locuinţele

Mai nou, postează pe internet fotografii cu imobile frumoase şi ieftine care nu există în realitate

Vezi și

Mai nou, postează pe internet fotografii cu imobile frumoase şi ieftine care nu există în realitate

În doar câteva secunde un agent convinge persoana care doreşte să închirieze o locuinţă să îşi lase datele de contact. Îi atrage, evident, cu anunţuri tentante. Apartamentul este spaţios, complet mobilat şi utilat şi are finisaje de cea mai bună calitate. Mai mult, preţul de 400 de euro pentru 70 de metri pătraţi este extrem de atractiv.

Cu un adaos de 50 de euro, agentul imobiliar scoate repede un alt apartament la fel de potrivit pentru client. Finisajele nu mai sunt de lux, iar mobila nu mai arată la fel de bine ca în poze. Persoanele disperate să îşi găsească cât mai repede o locuinţă sunt astfel păcălite de agenţii care vor să facă bani şi contacte cu ajutorul unor anunţuri false.

Atenţie sporită recomandă şi specialiştii în domeniu. Mai mult, cei care vor să cumpere sau să închirieze o casă trebuie să colaboreze cu un broker autorizat.

Anul trecut, în România au fost făcute aproape 830.000 de tranzacţii imobiliare, în creştere cu 16% faţă de anul 2012. Cele mai multe au fost în Capitală, unde s-au vândut aproape 59.000 de locuinţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Agenţii imobilari apelează la noi trucuri pentru a vinde locuinţele