Antena Meniu Search
x

Agnes a găsit 1.500 de lei în fanta unui bancomat din Capitală, iar prima ei reacție i-a impresionat pe polițiști

O femeie din București a găsit în fanta unui bancomat din Capitală suma de 1.500 de lei și, fără să stea pe gânduri, a mers la Poliție să-i predea, cu gândul că cineva suferă că i-a pierdut.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 14.05.2020, 11:06

Agnes a găsit 1.500 de lei în fanta unui bancomat din Capitală
Agnes a găsit 1.500 de lei în fanta unui bancomat din Capitală - Facebook/ Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti
  • Femeia de 26 de ani, care mergea la piață, s-a oprit la bancomat să scoată câțiva lei de pe card.
  • Agnes a predat banii găsiți la Secția 19 din Capitală.

Agnes, o tânără mamă de 26 de ani, ieșise la cumpărături și, văzând că nu are suficienți bani în portofel, s-a oprit la bancomatul unei bănci pentru a scoate câțiva lei de pe card.

Nu mai sunt mulți și trebuie drămuiți. Când s-a apropiat de bancomat, în fanta lui se vedeau câteva bancnote. Cineva le uitase.

Agnes n-a stat pe gânduri și a mers direct la poliție, la Secția 19, unde a predat cei 1.500 de lei cu gândul că cineva suferă că i-a pierdut.

Povestea gestului lui Agnes a fost făcută cunoscută pe pagina de Facebook a Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, care îi mulțumește pentru exemplul pe care l-a dat femeia.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Agnes a găsit 1.500 de lei în fanta unui bancomat din Capitală, iar prima ei reacție i-a impresionat pe polițiști