Antena Meniu Search
x

Alţi pacienţi vor pleca în străinătate

Medicii de la Floreasca au anunţat astăzi că ar putea să transfere în străinătate câţiva pacienţi internaţi la ei. În zilele următoare, însă. Momentan nu pot să facă asta pentru că starea răniţilor de acolo este foarte gravă

Vezi și

 Medicii de la Floreasca au anunţat astăzi că ar putea să transfere în străinătate câţiva pacienţi internaţi la ei. În zilele următoare, însă. Momentan nu pot să facă asta pentru că starea răniţilor de acolo este foarte gravă. Au plămânii afectaţi de fumul toxic. Iar de la Spitalul de Arşi, medicii au anunţat că o pacientă va fi transportată mâine în Germania. Asta dacă starea ei actuală nu se va schimba.

În acest moment, 76 de victime sunt în continuare internate în spitale din Bucureşti. 14 sunt în stare critică, 10 în stare gravă, iar restul de 52 sunt stabili. De la spitalul Floreasca, medicii au făcut astăzi declaraţii despre starea răniţilor de acolo.

Printre pacienţii de la Floreasca este şi basistul trupei Goodbye to Gravity, Alex Pascu.

Medicii de la Floreasca iau în calcul posibilitate ca unii dintre răniţi să fie transferaţi în străinătate, cât de curând.

Autorităţile române suportă toate cheltuielile presupuse de transportul şi tratamentul victimelor din Colectiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Alţi pacienţi vor pleca în străinătate