Antena Meniu Search
x

Artistul hip-hop, Mihuţ Nan, a murit după ce a căzut din tren

Sfârşit tragic pentru un cunoscut artist hip-hop. Mihuţ Nan, cunoscut sub numele de scenă de Nanu, a murit azi-noapte după ce a căzut din tren şi s-a lovit la cap.

Vezi și

Sfârşit tragic pentru un cunoscut artist hip-hop. Mihuţ Nan, cunoscut sub numele de scenă de Nanu, a murit azi-noapte după ce a căzut din tren şi s-a lovit la cap. 

Tot ce se vehiculează în momentul de faţă sunt doar presupuneri.

Mihuţ Nan, cunoscut sub numele de scenă de Nanu. 26 de ani. Artist hip-hop, MC talentat şi tatăl unui băieţel de un an şi jumătate. Nanu a cântat cu nume grele din show-biz. Iubea muzica.

Nanu a murit fulgerător, azi-noapte. Mergea cu trenul de la Braşov la Miercurea Ciuc. Înainte să ajungă în staţie, Nanu ar fi sărit pe şine. N-a mai avut răbdare să ajungă la destinaţie. Un pas greşit l-a trimis direct spre moare.

Nu a fost o glumă macabră. Ci adevărul crud. Anchetatorii au luat în calcul şi varianta unei crime sau a unei sincucideri. Fratele lui Nanu a spulberat, însă, aceste ipoteze, într-un mesaj.

"Mihuţ a avut un accident. Nu-i alteraţi imaginea cu alte zvonuri. Dacă era suicid, nu primeam dreptul de a-l îngropa creştineşte. Mihuţ nu era un laş".

Nanu era iubit de prieteni şi apreciat de colegii de breaslă. Toţi sunt şocaţi de vestea tragică.

Ai fost un rebel neîmblânzit, ai luptat, ai căzut, te-ai ridicat şi ai luptat cu mai mult patos de fiecare dată. Însă, probabil cineva de Sus ştie mai bine de ce e nevoie de tine acolo. Odihneşte-te în pace, Mihuţ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Artistul hip-hop, Mihuţ Nan, a murit după ce a căzut din tren